Köldökpiercing? Mit gondoltok? 16/L Gáz ha van egy kis úszógumim? Megéri csináltatni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 15:42
1/5 anonim válasza:
szerintem nem gáz..vagyis én is így voltam akkor mikor megcsináltattam..volt hasam :| de hát meggyógyult a köldököm és tornázni kezdtem..szóval most akkor vagy elkezdesz fogyni,vagy pc után..mert ha ugy gondoltad h meghagyod a hasad akkor nem vmi szép..én szerintem :/
2/5 anonim válasza:
Szerintem előbb inkább fogyni kéne.Én is most ezért fogyok.De ha csinálsz akkor majd télen ill.ősszel mert a strand szezonra nem gyógyul még be.
3/5 anonim válasza:
Igen, de csak nyár végén vagy ősszel csináltass, mert úgy tudom, 6 hétig nem érheti víz. Amúgy tornázz a hasadra, hogy eltűnjön az úszógumi, én is ezért hasazok most. :D
4/5 anonim válasza:
nyugottam csinaltasd meg ha odafigyelsz rá akkor semmi gond lesz és ha nyáron tengerhez mész akkor még jobb lesz.Nekem decembertol van és én se vagyok 1 modell alkat
13/L
5/5 A kérdező kommentje:
Igazából tényleg nem nagy csak egy kicsi poci. Akkor tűnik nagyobbnak, ha ülök, egyébként nincs kifejezetten gond vele. Ellensúlyozza az, hogy homokóra alakom van, és nagyon jó derék-csípő arányom (0,7) De egyébként mit gondoltok a köldökpiercingekről?
2011. máj. 14. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!