Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen sminktermékeket vegyek,...

Milyen sminktermékeket vegyek, hogy ennyi pénzből kijöjjek?

Figyelt kérdés

szükségem van:

-alapozóra

-alapozószivacsra

-szájkontúr ceruzára

-pirosító ecsetre

-szemöldökceruzára

-csillámos púderre

-szemceruzára

-szájfényre

10 ezer forintom van rá, milyen márkát érdemes venni, ami olcsóbb is de jó? Köszönöm:)

2011. máj. 13. 11:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szerintem meg pirosító ecsetet nem érdemes gagyit venni.nekemis volt egyszer egy ócskább és alig tudtam vele felvinni a sminket.
2011. máj. 13. 12:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Rossmannba menj, oda elég lesz!
2011. máj. 13. 18:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem fodrászkellékes boltban is nézz körül, ne csak drogériákban.
2011. máj. 14. 00:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Már látom elég régi a kérdés, de hát ha olvasod még és jól jöhet. Az egyik kedvenc alapozóm 350Ft volt egy százas boltban Vollaré a márkája és tégelyben van, nagyon jól fed, én már jó ideje ezt használom és nem ártott a bőrömnek, pedig hajlamos a kipattogzásra. Alapozószivacs pár 100Ft. Szájkontúrceruza: Essence soft rose a legjobb! Maximum 500Ft.

Pirosító ecset: szintén Essence. Ez olyan 1000Ft körül van és a ferde.

Szemöldökceruza: Essence vagy Catrice. Ez sem lehet 500-600Ft-nál több.

Csillámos púder: Essence 1000Ft körül.

Szemceruza: Essence ez is 500Ft körül mozog.

Szájfényből pedig amelyik csak tettszik, rengeteg van. Itt is érdemes az Essencenél körbenézned.

Még a feléből is kijöhetsz akár, vagy költhetsz egy márkásabb alapozóra, ha nem bízol a Vollarésban.

2011. okt. 5. 18:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Szemöldök ceruza helyett szemöldökport ajánlom inkább, Essence márkájú a Rossmanban 800Ft, épp egyik nap néztem.:) Szájfény, szájkontúr ceruza szerintem édes mindegy, hogy honnan van, 1 eurós boltban nagyon olcsón hozzá jutsz(Lora a neve), alapozó szivacsot 500Ft-ért láttam a közeli diszkontban, de volt benne úgy 8 darab. Röstellem, de én levágtam egy kis darabot egy mosogató szivacsból, és az a púderes szivacsom.
2012. márc. 14. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!