Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » MI legyen? Kiszáritotta a...

MI legyen? Kiszáritotta a bőröm az alapozó. Többi lent.

Figyelt kérdés
Vegyes bőröm van a T vonalnál zsiros a többi területen hajlamos a kiszáradásra Nyáron 3as miss sporty mattitó alapozót használtam az jóis volt csak telt az idő és kifehérdetem a 2esnek meg nagyon csunya szine van...azért átváltottam maybelinnre ami teljeen kiszáritott oylan voltam mint egy 40éves ráncos mivel mindennap használtam ugynaisnemszeretem az arcom alapozó nélkül...aztán visszaváltottam miss sportyra de másikfajtára ami ismétcsak kiszáritott majd astor jött de ezsem volt különb mostpedig maybelinne Affinitonet használok ez egy fokkal jobb mint az elözöek...de még mindig kivan száradva pedig kenem hidratálóval az arcom a szemem körüli bör is eléggé kivan száradva és a vizhiányosságtol beráncosodott...micsináljak?TUDTOK OlyAN ALAPOZÓT AMI NEMSZÁRITJA A BŐRT?
2011. máj. 11. 18:34
 1/3 anonim ***** válasza:
hmm.. ilyen gondjaim nekem is voltak.. Én jelenleg habállagú alapozót használok és mielőtt felkenem magamra azelőtt 2x is bekenem arckrémmel megvárom míg beszívja és utána kenem fel. nekem ez vált be. szerintem próbáld meg :) veszteni nem fogsz :)
2011. máj. 11. 19:38
 2/3 A kérdező kommentje:
uuuu köszönömmm:) kiprobálom mindenképp!!és nekedis voltak "ráncok" a szemed környékén?eltüntek mostmár?
2011. máj. 11. 20:30
 3/3 anonim ***** válasza:
1. vagyok. :) Ráncok nem voltak a szemem környékén :) majd mond ám meg, hogy bejött-e a tipp :P
2011. máj. 12. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!