Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy tudok magamnak nagyon...

Hogy tudok magamnak nagyon fehér bőrt készíteni?

Figyelt kérdés

Tökéletesen fehér bőrt szeretnék csinálni magamnak, milyen termékekkel és technikával érhető ez el?

Ilyesmire gondoltam:

[link]

2011. máj. 11. 14:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez egyszerű fehér alapozó és púder. Tartósan nem lehet megcsinálni ha esetleg erre gonoltál.

Ilyen termékeket nem kapsz a dm-ben meg hasonló helyeken. Jobbára csak internetes webáruházakban juthatsz hozzá.

2011. máj. 11. 17:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor linkelnél, vagy linkelnétek nekem megbízható és nem túl drága oldalakat, ahonnan tudok rendelni? Köszönöm előre is.
2011. máj. 11. 17:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Hobbiboltokban, de inkább művészellátókban lehet kapni párszáz forintért különböző színű arcfestékeket, mindjárt kikeresem, milyen márka az, ami a legjobb... Aquacolor, az nagyon jó márka, illetve van egy S-betűvel kezdődik és most nem találom neten... Mindegy, hobbiboltban vagy művészellátóban lehet kapni ezeket, csak arra figyelj, hogy víz bázisú legyen, mert az olajosoknak nincs jó fedése és ha megizzadsz leperegnek rólad. Nem tudom, hogy alkalomra vagy rendszeresen akarod használni, ezeket úgy keverték ki, hogy kisgyerekek arca elbírja, kis gyakorlattal meg egy jó alapozószivaccsal nagyon profi fehér vakolatot lehet vele csinálni.
2011. máj. 14. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem hozzátenni, hogy ez alapozóként funkcionál, szóval ha púderként nyomsz rá hintőport, úgy tartósabb.
2011. máj. 14. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!