A rossmanban kapható sminkcuccokról mit gondoltok?
Tudjátok az olcsó kategóriások.
Szerintem nagyon jó áruk van és gondolkodom is rajta, h vegyek de mik a tapasztalatok? Szemceruza, szemfesték téren?
Essence népszerű, főleg a célközönség, vagyis a fiatalabb korosztály körében.
Szemceruzák szerintem silányak, a fekete főleg, nehezen hegyezhető, gyorsan lefolyik. Szemfestékekből van nagyon jó és nagyon pocsék is, ki kell próbálni. Nekem van egy zöld, annak lényegében 10rétegben sincs színe. A feketém meg könnyen lemészik a szememről, a csomagolása nem bírja a hurcolást, az enyém darabokra tört sajnos. :S
Lovelyról is hallottam jót is, rosszat is, tapasztalatom nincs.
Miss Sportys a kedvenc szemceruzám, meg anno volt egy kitekerős feketém, az is jó volt. Szemfestékem nincs.
Én essence márkájú dolgokat szoktam néha venni, szerintem ár/érték arányban jók. Nyilván nem olyan minőség mint egy 5000ft-s szempillaspirál vagy szemhéjtus, de én elégedett voltam eddig mindennel, amit vettem.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!