Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fülbevalót szeretnék a porcba,...

Fülbevalót szeretnék a porcba, de nem engedik a szüleim. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik, és már régóta szeretnék. Azt mondták hogy nem, mert nekik nem tetszik, meg ez után úgyis jön majd a tetoválás is, és a többi peircing. Pedig nekem azok nem tetszenek, csak ezt szeretném, egy kis követ, vagy karikát tennék bele. De nem engedik. Pedig szerintem nem vagyok hozzá már annyira fiatal. Hogy győzzem meg őket? :)

[link]

/A felső arany kis pontra gondolok/

15/L

2011. máj. 8. 15:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A fülbevaló porba nagyon fáj. Nekem is van, vagyis volt mert már kiszedtem. 2 éve csináltattam kb, de már nagyon megbántam, mert mikor beleraktam annyira begyulladt hogy hihetetlen, 2-3 napig bírta benne és utána muszáj volt kivennem mert nem bírtam feküdni se rajta meg ha a hajam hozzáért az is fájt. Aztán kiszedtem. Ha annyira akarsz fülbevalót akkor csináltass a rendes mellé nekem ott van kettő is. A porc meg már benőtt remélem :) 18/L
2011. máj. 15. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!