2 hete szúrták az ajak piercingem és még mindig be van gyulladva. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval steril körülmények között lett szúrva. Mindennap lefertőtlenítem, de ugyanolyan vörös és gennyedzik mint eddig. Nemtudom, hogy mit tudnék még vele csinálni, hogy végre gyógyuljon...Valaki nemtud valamit?2011. máj. 7. 08:40
1/3 anonim válasza:
tetran kenőcs! ha nem múlik attólse, orvos.
2/3 anonim válasza:
aloe vera krém,vagy spray. nekem a köldököm volt begyulladva,közel 2 hónap volt mire teljesen rendbejött,de napi 2-3x fertőtlenítve volt,nagyon sokat foglalkoztam vele,mégis sokáig tartott sajnos..
3/3 anonim válasza:
Az ajak pcnél ez nem normális! :/ Mindenképp vedd ki nehogy elfertőződjön! Annyit nem ér az egész! Vagy menj vissza ahhoz aki szúrta és kérj tanácsot, hisz látatlanba nehéz bármit is mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!