Ha otthon műkörmöt szeretnék csinálni, mik azok a cuccok, amik feltétlenül kellenek?
jaaa. és zseléset akarok... vagy végülis mindegy, lehet porcelánis :)
ha tudja valaki mindkettőhöz a "hozzávalókat" , kérem irja le (:
hogy normális választ is kapj..... én is otthon készítem magamnak már egy ideje. tény, hogy nagyon kell figyelni az előkészítésre és fertőtlenítésre és akkor nem lesz baja a körmödnek.
ha zseléset szeretnél: uv lámpa, zselé (építő, ha franciát szeretnél akkor fehér zselé is kell), fényzselé, előkészítő folyadékok( prep és savmentes primer), ecset (4es), reszelő ( 180as a bolyhozáshoz és kellhet még finomabb illetve erősebb is), buffer, sablon, fixálni acetonos lemosóval szoktam, körömkefe a portalanításhoz, asszem kb ennyi. + vehetsz még csillámport strasszokat vagy a kármit amit beleépíthetsz a körömbe. nekem ez kb 17 ezer volt. vállasz valami jó márkát, mert a gagyikkal csak a baj van. én crystal nailst használok és nagyon jó.
mért maradna? :))
eltudom adni.. gondolkodjmár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!