Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol tudnék alapozóecsetet venni?

Hol tudnék alapozóecsetet venni?

Figyelt kérdés
Debrecenben keresek alapozóecsetet,de rossmannban/dmben nem találtam, a douglasban viszont oltári drága :O 10ezer ft...
2011. máj. 5. 23:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Fórum H&M alsó szint a pénztárral szemben :)
2011. máj. 5. 23:19
 2/6 anonim ***** válasza:

10 ezer???? Az nem lehet..

Én az enyémet dm-ben vettem, néha nincs az igaz, de ha gyakram visszamész akkor találsz és olyan 1000ft körül van...

2011. máj. 5. 23:23
 3/6 Szitásiné Fruzsi válasza:

Oriflame alapozó ecsetet tudsz venni, keress a közeledben szépségtanácsadót!

Nagyon jó, Nekem is van...

2011. máj. 6. 02:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, mindnek utána fogok járni, hogy megtaláljam a megfelelőt!:)
2011. máj. 6. 07:54
 5/6 anonim ***** válasza:
vaterán rendelj egy mac-et. 3000 körül van és szuper. megéri beruházni egy jobb minőségűre, mert alapozót és időt is spórolsz vele.
2011. máj. 6. 14:31
 6/6 Sotyilány ***** válasza:
az egyik válaszolónak mondom, hogy vaterán legfeljebb utánzatot vehetsz, mert 3000 Ft nem lehet MAC ecset mertén is akartam venni és akkor már inkább az eredetit veszem meg, viszont 10.000 Ft. Aztán nem vettem meg..... :)túl drága az én pénztárcámnak. Egyébként a kérdezőnek nem tudok olcsóbbat ajánlani. A DM-ben is csak szivacsot tudtam venni viszont az jó és rengeteget magába tud szívni így nem is pazarolsz alapozót. De a kezeddel is ugyanolyan hatást tudsz elérni :)
2011. máj. 6. 20:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!