Milyen ez a szempillaspirál? Mire jó?
Figyelt kérdés
Láttam az egyik boltban (550Ft-ért) olyan szempillaspirált amelyiknek az egyik oldala amikor kitekertem fehér volt a vége, a másik fele meg fekete. Mire jó a fehér része? és asszem a fehér felén volt egy 1-es a fekete felén pedig 2-es. Érdemes megvenni. Elég nagy volt. (kb. akkora volt mint a tenyerem közepétől a középsőujjam vége)2011. máj. 5. 21:43
1/2 anonim 

válasza:

a mérete kb nem számít-.- a fehér hosszabbít, a fekete dúsít. nyilván ez a felvitel sorrendje is, ha nem akarsz fehér pillákkal rohangálni:D ennyi pénzért nem valószínű, h jó.
2/2 anonim 

válasza:

Nekem is ilyen van, de az jóval drágább. És az a lényege, ahogyan az első válaszoló leírta. Én nagyon szeretem.
Viszont 550ft-ét hááát én nem merném megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!