Vettem jeans club-ban 50%osan napszemüveget, és bevizsgáltattam?
Figyelt kérdés
Megvéd minden nap által okozott káros fénytől azt mondták ofotértben. Akkor mégis olcsó szemüveg is jó szemüveg?2011. máj. 5. 20:16
1/8 anonim válasza:
most igazából mire is vagy kíváncsi?
2/8 A kérdező kommentje:
Ennyi pénzért állítólag nem kapni jó szemüveget ami véd is a napfénytől erre megcáfolja egy ingyenes vizsgálat...akkor hogy is van ez?
2011. máj. 5. 21:18
3/8 anonim válasza:
A Jeans Club azért nem annyira gagyi, most azért vannak nagy akciók, mert a csőd szélén áll a cég, szerintem meg is fognak szűnni. Kár értük :(
4/8 anonim válasza:
Személyes tapasztalataim szerint elég rosszminőségű anyagból készítik a ruhákat. Pár hónap alatt szétmennek. Egy S-es pólóm egy év alatt úgy kinyúlt hogy a combom közepéig ér.
5/8 anonim válasza:
én még soha nem vettem ott ruhát, mert legtöbbször, ha megtetszik valami, megfogom, és annyira rossz az anyaga, hogy fel se próbálom utána
6/8 anonim válasza:
én láttam kb fél éve egy riportot (hogy hol azt már nem tudom) és ott bevizsgáltak nagyon olcsó napszemüvegeket és mindegyik jó volt. én is csodálkoztam rajta de akkor ezekszerint tényleg így van.
7/8 anonim válasza:
nekem is volt onnan napszemüvegem és meg voltam vele elégedve. amit hallottál, azt meg azért mondják mert így manipulálnak, hogy vegyél magasabb árkategóriájú márkás szemüveget. ezek a lencsék kicsit olyan barnásabbak, a gagyi napszemüvegek meg csak szimplán sötétítettek - szerintem.
8/8 anonim válasza:
Elárulok egy titkot. Az UV védelem kb a legolcsóbb, leggagyibb szemüvegben is megvan. Csak egy gáz van velük. Nem optikai minőségű lencse van bennük, aminagyon rontja a szemet. Egy drága szemüvegben nem az UV szűrőt fizeted meg, hanem az optikai minőségű lencséket. Nekem egy szemész mondta ezt, mikor az ezer forintos szemüvegemet bevizsgáltattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!