Mi a vélemény a SLEEK dekorkozmetikai márkáról?
Figyelt kérdés
Én nagyon-nagyon szeretem ezeket a sminkcuccokat, de még csak néhányat tudtam kipróbálni belőlük, de azok nagyon tutik.2011. máj. 5. 14:57
1/13 A kérdező kommentje:
Az i-divine palettákkal nagyon meg vagyok elégedve, tényleg extra pigmentáltságúak, nekem abból kettő is van. Az új arcpírei tényleg olyan szuperek, mint ahogy mondják? És a Sheer Cover rúzsok? Ódákat zengenek a színeikről. Valaki használta már?
2011. máj. 5. 15:02
2/13 anonim válasza:
Nekem van 4 palettám és az Acid kivételével mindet imádom. Egy barackos Pan Tao pirosítóm van tőlük, az nagyon szuper, pigmentált, de szerintem a Sleeknek a palettái az igazán említésre méltóak.
3/13 A kérdező kommentje:
Nekem a rúzsai nagyon tetszenek, mert a MAC-kal is láttam már velük összehasonlítást. Megdöbbentő, de van olyan szaténfényű rúzsa a Sleek -nek, ami még jobb is, mint a MAC! Mármint a színe, a minőséget még nem tudom, de készülök venni belőle és majd elmondom. A Pan-Tao tényleg szuper és a hozzá tartozó kis kerek tégelyes szájfények is. Én arra a szilikonos drámai szempillaspirálra vagyok még kíváncsi. Ja igen, az arany-barack pirosítóra fogok még beruházni. És köszi a választ :-)
2011. máj. 7. 16:19
4/13 anonim válasza:
A rúzs amire gondolsz az a Sheer Cover Silk rúzs, amit a MAC-kal hasonlítanak mindig össze és kivételesen ebben mindig a Sleek nyer. Tényleg jók azok a rúzsok. Én sminkes vagyok és használom. Meg a palettáit is. Nagyon pigmentáltak, csak ajánlani tudom. Alappal és anélkül is szuperek a színek. Az ONE transpúder pedig fenomenális, bizton állítom. A kétvégű ecseteket nem szeretem, de a Sleek -nek van egy kétvégű ecsete és imádom, pedig tényleg nem szeretem a kétvégűeket a tárolás miatt. Amit még sminkesként tudok neked ajánlani a Sleek-től az folyékony highlighter (Glisten me)a Glo bronzosító palettái és a kontúrtermékei. Összességében ajánlani tudom a márkát, hisz a sminkesek is használják ezeket. Az pedig hab a tortán, hogy mostmár a MUP-nak köszönhetően itthon is beszerezhető lesz. Köszi köszi végre :-)
5/13 anonim válasza:
Nekem az i-divine original paletta van a Sleektől és egy folyékony alapozó. Szuper mind a kettő. Főleg a paletta, de az arcpúderjei is jók nagyon, nekem beváltak. Barátnőmnek van pirosítója tőlük és azt mondja, hogy vetekszik a nars pirosító némelyik színével. A minőség szerinte tök ugyan az, de árban sokkal jobb a sleek. Én a kétvégű szempillaspirálra vagyok kíváncsi. Valakinek tapasztalat?
6/13 anonim válasza:
Ma rendeltem a MUP-tól! Már nagyon várom. A highligtert rendeltem meg a Glisten me-t. Szuper értékeléseket olvastam róla külföldi sminkesektől. Egyszer Londonban vettem tőlük festékeket és nagyon meg vagyok elégedve velük. Ezek már magasabb kategóriás termékek, mint az olcsó boltiak, de nem drágák annyira. Nagyon szimpatikus, hogy a MUP annyiért adja, amennyibe kint is kerül. A Pan Tao-t próbálta már valaki? Mert nekem a rosegold van és tényleg mesés. Írjatok!
7/13 anonim válasza:
Én is rendeltem a MUP-tól. Én highlightert a Glisten Me-t és a Kajal fekete nem is tudom, talán ceruza. De tényleg szuper! Nagyon tartós, nem kenődik el és tényleg jó a vízvonalra is. Tök jó az ára is, nagyon örülök neki. Én a palettáit még nem használtam, mert nemrég rendeltem Coastal 42-es shimmer palettát tőlük, amiben pirosító is volt és azzal most elvagyok. De nagyon sok jót hallottam a Sleek márkáról. Szinte csak jó komment van a magyar és a külföldi blogoldalakon róluk és a youtube-n is.
8/13 anonim válasza:
Az hogy wooow! Imádom őket. Főleg az árat és a minőséget. Iszonyú klassz a csomagolás is! Olyan villoghatós cuccok, de tényleg. Aki ilyet használ az szerintem feljebb lépett a rossmann óccsó sminkek világától. Ezek azért már profibb cuccok. A Mo-on erőltetett Kryolan-nál is sokkal jobbak. Úgy is hívhatjuk, hogy a MAC kistestvére, de valóban! Eszméletlenek az arcpírjei, a palettái és meglepő, de az alapozója és a transparent púderje is baromi jók! Ja, a fekete gélje meg első osztályú, mondanom sem kell, hogy sehol egy elmászás, sehol egy ráncosodás, ha azt használom. Én csak ajánlani tudom neked ezt a márkát, tuti nem fogsz csalódni egyik termékében sem. Én most a drama szempillaspirált akarom kipróbálni.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igazatok volt! Csúcs szuper a Rose Gold arcpír!!! Olyan, mint a Nars, hihetetlen basszus! A Pout Polish tégelyes rúzsok pedig eszméletlen jók. Hidratálnak, gyönyörűek a színek. Tök igaz, hogy a MAC kistesója a SLEEK csak olcsóbb. IMÁDOM ŐKET! Aki csak teheti, próbálja ki, én mondom nem fog csalódni bennük. Muszáj beszereznem fizukor még 1-2 dolgot :-) I love Sleek mostmár értem miért sztárolják annyira külföldön is.
2011. jún. 2. 11:14
10/13 anonim válasza:
Mind nagyon jó, egyszerűen nem tudok kiemelni egyet sem. Nekem már vagy 10 termékem van sleek-ből. A kedvencem talán az összes paletta, a luminouse fénycompact, a highlighter a glisten me és a csillámtusai. Isteniek! Tényleg mikrocsillámos, nem az a durva nagy randa és ritka, hanem sűrű mikrokicsi és iszonyú fényes, csillogó. Nagyon-nagyon megéri az árát. a gélje is állati, kár, hogy csak fekete van belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!