Melyik szemceruza nem csípi a szemet?

szemtus?! még nem hallottál róla?
Nagyon egyszerű 'felkenni' és egész nap megmarad a sminked !

Szia!
Én szinte mindegyik ceruzára allergiás vagyok, csak a Miss Sporty-ra nem. A többitől ömlik a könnyem, csíp,ég. remélem azt még nem próbáltad és beválik. És olcsó is.

Nekem egyik se csípi.
Nem lehet, hogy rosszul kened fel? Túlságosan belülre?

Szerintem
smink vs közérzet - közérzet nyer
smink vs látás - látás nyer
Inkább derítsd ki, mire vagy allergiás. Milyen gyakran hegyezed? Mert könnyen elszaporodnak a bacik is.
Meg hol használod. Ne belül húzd ki, onnan amúgy is lemászik a vonal, fesd a szempillák alatt, ha akkor is irritál, akkor inkább ne fesd.
Milyen minőséget használsz? A szemceruza azért optimális esetben nem két hétre vásárolt dolog, vegyél inkább valami drágát és jót. Olyat, amire rá van írva, hogy szemészek tesztelték, bőrbarát, nem tartalmaz allergén anyagokat, stb.
Könnyezni nem könnyezek, tartósságban esetleg tudok tanácsolni. Feketéből mindegyik elmszik elég hamar, de az Essence valami borzalmas, sőt, hegyezni se lehet, volt egy tekerős miss sportym talán, az jó volt, valami drágább fajta, de márkát már lehegyeztem :D az nem volt rossz, a legjobb meg egy újsághoz kapott vacak. :D
Színesből mindegyik jó, mertha elmászik se lesz a fél fejem fekete. De ebből Miss Sporty a kedvencem, zöld.
Amúgy olvasgass teszteket, van minden kategóriából a szminkblogokon, talán még tanácsot is kaphatsz kommentben, ők biztos többet tudnak :D

Köszönöm mindenki válaszát!
Nem belülre kenem,........ igaz allergiás vagyok minden fű-fa virágra, de csak mostanában jelentkeznek a szemceruza tünetek.
Lehet, hogy öregszem?:)
Kipróbálom a sportyt, olyat még nem vettem ......és a dm-est is.
mégegyszer köszönöm a sminktanácsokat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!