Az orrpiercing behelyezése fájdalmas?
Várom azoknak a véleményét akiknek vannak tapasztalatai ezzel kapcsolatban! :)
Előre is köszönöm!
már van egy köldökpiercingem azt túléltem ... :) csak sokan azt mondják, hogy orrba behelyezni sokkal fájdalmasabb. meg azért már alapból elrettent az a tudat, hogy a szemem előtt szúrják át az orrom :D mert amikor a köldökömet szúrták át akkor nem mertem odanézni. :) 18. születésnapomra szeretném. nyelvpiercinget szerettem volna de Anya azt nem engedi amiatt, hogy elég fertőzésveszélyes de az orrpiercingbe beleegyezett. :)
köszönöm az eddigi válaszokat de a továbbiakat is örömmel várom! :)
igen ... erre én is gondoltam :D de szerintem mire eljutok odáig, hogy rászánjam magam még ezerszer gondolom meg a dolgot :D de a köldöpiercinggel ugyanígy volt. 1 éven keresztül igen/nem/igen/nem aztán a végén mégis az igen győzött.
Köszönöm a segítséget! :)
Egyébként ... nekem korábban "jegelték" a hasam (jégzselével) akkor ha tegyük fel az orromat is jégzselével bekeni előtte akkor kevésbé fájdalmasabb vagy tökmindegy mit rak rá ugyanúgy érzem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!