Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Linkelnétek tetkó mintákat,...

Linkelnétek tetkó mintákat, amik tetszene nektek egy lányon?

Figyelt kérdés
Már 3 éve szeretnék tetoválást,hozzátenném nem divatból.Egyszerűen csak szeretnék.:) A nyakamra a fülem mögé,esetleg a bokámra csináltatnék,nem túl nagyot.
2011. máj. 3. 09:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Itt rengeteget találsz,habár elég érdekes,hogy neked kell tetoválás "nem divatból!",és még csak elképzelésed sincs...

[link]

2011. máj. 3. 09:27
 2/12 anonim ***** válasza:
hát igen akinek nem divatból kell,az tudja hogy mit szeretne konkrétan...
2011. máj. 3. 09:45
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha nem divatból szeretnéd, akkor hogyhogy fogalmad sincs, hogy mit?

Meg akkor már jobb lenne, ha te keresnél (google-ban is van egy csomó), mert mi nem tudhatjuk, neked milyen tetszik.

2011. máj. 3. 09:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem pillangó van a jobb lapockámon,de ahova te szeretnéd oda valami kisebb motívumot tudnék elképzelni,mondjuk valami kínai írásjelet vagy pici virágmintát,esetleg csillagjegy-motívumot vagy mondjuk csillagot(habár az nekem egyáltalán nem teteszik).....
2011. máj. 3. 09:56
 5/12 SzilKa ***** válasza:
Ha nem divatból szeretnéd a tetoválást, akkor felejtsd el a az elcsépelt témákat (csillagos-kínai-japán jeles, stb), inkább gondolkozz el azon, hogy mit szeretnél, hogy jelképezzen, mi az, ami fontos Számodra, esetleg mit szeretnél megörökíteni, majd keress fel egy jó tetoválót, akivel ezeket meg tudod beszélni és ő fog Neked tervezni valami egyedit, ami szépen is mutat és tükrözi azt is, amit elgondoltál.
2011. máj. 3. 10:04
 6/12 A kérdező kommentje:
vannak elképzelésem..sőt 1-2 már terveztem is,ami számomra fontos..:)valamelyik megyek majd,hogy egyeztessünk,hogy meglehet-e valósítani:) csak kíváncsi voltam/lennék,hogy nektek mit tetszene..
2011. máj. 3. 19:58
 7/12 anonim ***** válasza:

Most rákerestem, hogy találok-e olyat, ami tetszik, és pl ezek nagyon:

[link]

vagy még az, amikor valami szép írással valami versből idézetet tetováltat magára valaki, egész piciben.

Plusz nekem mondjuk az is tetszik, amikor valami kis színes virágmotívum van valakin, olyasmi, mint mondjuk egy hímzés, és tényleg csak piciben.

De ha tetváltatsz magadra valamit, akkor mindenképen olyasmi legyen, ami neked jelent valamit, én pl ezért nem tartom jónak a kínai jelet sem, mert az egy kínainak tényleg jelent valamit, nálunk meg még ha tudod is, hogy mit jelent, akkor is kicsit idegenül hat. Hangjegyeket is inkább csak valami zenészen tudnék csak hitelesnek érezni, bár szerintem az pont nagyon szép.

Amit nem ajánlok az a csillag, nonfiguratív, szívecske...stb, mert ezek nem egyediek és nem jelentenek semmit még a viselőjüknek sem szerintem (főleg, hogy még millió embernek ugyanolyan van).

2011. máj. 3. 22:44
 8/12 anonim ***** válasza:

még ezek tetszenek:

[link]

[link]

[link]

lábon pedig az ilyen lábélre tetováltak:

[link]

2011. máj. 3. 22:57
 9/12 anonim ***** válasza:
nekem a madaras tetoválások nagyon tetszenek, bár ez se túl egyedi, de szerintem sokkal jobb, mint a csillagok, pillangók vagy szívecskék.
2011. máj. 4. 09:59
 10/12 anonim ***** válasza:
én pl olyat szeretnék piciben,hogy 1 macska ül és az egyik mancsával megérint egy lepkét...imádom a macskákat...
2011. máj. 4. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!