Linkelnétek tetkó mintákat, amik tetszene nektek egy lányon?
Itt rengeteget találsz,habár elég érdekes,hogy neked kell tetoválás "nem divatból!",és még csak elképzelésed sincs...
Ha nem divatból szeretnéd, akkor hogyhogy fogalmad sincs, hogy mit?
Meg akkor már jobb lenne, ha te keresnél (google-ban is van egy csomó), mert mi nem tudhatjuk, neked milyen tetszik.
Most rákerestem, hogy találok-e olyat, ami tetszik, és pl ezek nagyon:
vagy még az, amikor valami szép írással valami versből idézetet tetováltat magára valaki, egész piciben.
Plusz nekem mondjuk az is tetszik, amikor valami kis színes virágmotívum van valakin, olyasmi, mint mondjuk egy hímzés, és tényleg csak piciben.
De ha tetváltatsz magadra valamit, akkor mindenképen olyasmi legyen, ami neked jelent valamit, én pl ezért nem tartom jónak a kínai jelet sem, mert az egy kínainak tényleg jelent valamit, nálunk meg még ha tudod is, hogy mit jelent, akkor is kicsit idegenül hat. Hangjegyeket is inkább csak valami zenészen tudnék csak hitelesnek érezni, bár szerintem az pont nagyon szép.
Amit nem ajánlok az a csillag, nonfiguratív, szívecske...stb, mert ezek nem egyediek és nem jelentenek semmit még a viselőjüknek sem szerintem (főleg, hogy még millió embernek ugyanolyan van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!