Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Essence-hez hasonló szempillas...

Essence-hez hasonló szempillaspirál?

Figyelt kérdés
Eddig Essence szempillaspirált használtam, most viszont szeretnék kipróbálni valami újjat. Melyiket ajánljátok ami árban is eggyezik, illetve minőségben (talán egy kicsit jobb) is?
2011. máj. 1. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
az alverde elég jó, 1000 ft-ért vettem a dm-ben :)
2011. máj. 1. 19:10
 2/4 Jenny Junior ***** válasza:
Most a Rossmann egy új markát a New York Colourst reklámozta legutóbbi újságjában, szerintem ez hasonló lehet. Vagy ott van a Miss Sporty, igaz ennek szemceruzáját ismerem, az jó szerintem. Esetleg a Rossmann állványai között van még a Lovely, bár arról hirtelen csak körömlakkok jutnak eszembe. :) Ezek minőségéről nem tudok nyilatkozni, csak arról, hogy árban kb megegyeznek. Ha minőségben picit jobbat akarsz talán lehet adni valamit a natúr kozmetikára: Alverde DM(bár ennek meg a rúzsait ismerem :D. De ha DM és hasonló árkategória, akkor ott a S-he. Vagy szétnézhetsz még az Avon, és Oriflame spiráljai között. ( Bár én speciel nem nagyon szeretem az Avon spirálokat) Ezek azok amik hirtelen eszembe jutottak, remélem segítettem :)
2011. máj. 1. 19:17
 3/4 Jenny Junior ***** válasza:

Ja, ha kicsit még spórolsz (egy pár napig :)) akkor olcsóbban vehetsz egy jobb minőségű, tartós spirált. Ez itt a reklám helye :D de nemsokára Joy napok, és sok szépségápolási termékre adnak kedvezményeket. (Douglas, Artdeco, Marionnaud, Lancome, Müller (itt szinte minden van pl.: Miss Sporty olcsóbban is megveheted!), Clinique, Yves Rocher

jó vásárlást ;)

2011. máj. 1. 19:22
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Egyik válaszoló írta a New York Colour-t.:) Én is ezt javasolnám, a spiráljaik,alapozók,púderek nagyon jók.:) A spirálokat 650 ft-től lehet kapni én leginkább ezt ajánlom.:))

De esetleg ha kifogsz egy akciót akkor a Maybelline Volume' Express Falsie szempillaspirál sincs messze az essencétől mivel akciósan 1500ft-ért megkaphatod..:))

Én ezeket ajánlom.Vagy még esetleg az Avon Supershockot ami nekem is volt,én őt is szerettem.:))

És ha most ezen a héten meg tudod venni akkor a Max Factor spirálok féláron vannak a rossmanokban így már megkaphatok őket 1500ft-től.:))

Sok sikert a vásárláshoz!:)

2011. máj. 2. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!