Essence-hez hasonló szempillaspirál?
Ja, ha kicsit még spórolsz (egy pár napig :)) akkor olcsóbban vehetsz egy jobb minőségű, tartós spirált. Ez itt a reklám helye :D de nemsokára Joy napok, és sok szépségápolási termékre adnak kedvezményeket. (Douglas, Artdeco, Marionnaud, Lancome, Müller (itt szinte minden van pl.: Miss Sporty olcsóbban is megveheted!), Clinique, Yves Rocher
jó vásárlást ;)
Szia!
Egyik válaszoló írta a New York Colour-t.:) Én is ezt javasolnám, a spiráljaik,alapozók,púderek nagyon jók.:) A spirálokat 650 ft-től lehet kapni én leginkább ezt ajánlom.:))
De esetleg ha kifogsz egy akciót akkor a Maybelline Volume' Express Falsie szempillaspirál sincs messze az essencétől mivel akciósan 1500ft-ért megkaphatod..:))
Én ezeket ajánlom.Vagy még esetleg az Avon Supershockot ami nekem is volt,én őt is szerettem.:))
És ha most ezen a héten meg tudod venni akkor a Max Factor spirálok féláron vannak a rossmanokban így már megkaphatok őket 1500ft-től.:))
Sok sikert a vásárláshoz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!