Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok erről a körömfes...

Mit gondoltok erről a körömfestésről?

Figyelt kérdés

Szerintetek milyen? Mi a neve és hogyan kell elkészíteni?

[link]

2011. ápr. 30. 14:17
 1/10 anonim válasza:
Szerintem csúnya :/
2011. ápr. 30. 14:20
 2/10 anonim ***** válasza:

ilyen csak szebb (gyönyörűszép természetes rózsaszín/fehér műkörmök vannak minden dm-ben

és nem festve van, hanem fújva!

tehát átmenet van színek között, ahol a körömágy szintén fehér

10 évvel ezelőtt hordtam ilyen külföldön, végre kezd eljutni ide is...

2011. ápr. 30. 14:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem tetszik, de azt az epret szívesen megenném :)
2011. ápr. 30. 14:26
 4/10 anonim ***** válasza:
szerintem először le kell lakkoznod a körmöd fehérrel, majd tudod vannak a körömsablonok amiket francia manikűrnél használnak, azzal fedd le az alját a tetejét pedig feketével lakkozd be:)
2011. ápr. 30. 14:37
 5/10 anonim ***** válasza:
bocsi elírtam mármint ne lakkozd be, hanem ki xD
2011. ápr. 30. 14:39
 6/10 anonim ***** válasza:
csúnyaszerintem. :))
2011. ápr. 30. 15:39
 7/10 anonim válasza:
nekem sem tetszik, viszont olvastam, hogy most ez nagyon divat:)
2011. ápr. 30. 16:22
 8/10 anonim ***** válasza:
45%
ez a divat most de undorítóan szarXD
2011. ápr. 30. 16:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, ez valamilyen francia manikűrtípus. Ahogy az előttem író írta, én először beáztatnám a kezeimet egy 5-6 percre valamilyen vizes tálkába(tehet bele valamilyen illőolajat is), utána megtörölgetem a kezemet, alaposan a körömágyamat, utána formára reszelném8esteleg még polírozás, de az nem feltétlen kell) Utána rá a körömre egy alaplakk( v. valamilyen színtelen körömápoló) Ha megszárad, kifesteném sűrűbb állagú fehér festékkel, ha ez is megszárad ráragasztanék egy félkör alakú sablont (ha ügyes vagy simán celluxból, papírfecniből is gyárthatsz:)) és ráfestem a fekete lakkot, ha ez is megszárad, jöhet a fedőlakk és kész. Bocsi, hogy kicsit hosszú lett, de nálam kész szertartásnak számít a körömfestés. Megszállott vagyok.:D
2011. ápr. 30. 16:43
 10/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, egyébként szerintem nem csúnya, bár lehet más színekkel jobban megállná a helyét:)

egyébként én is imádok a körmeimmel foglalkozni, valahogy nyugtató hatású és még élvezi is az ember:)

2011. ápr. 30. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!