Csak nekem ilyen, vagy másnak is?

Attól, hogy a Chanel vagy a Lancome drága, még egyáltalán nem olyan jó. A MAC az igazi! :)
Amúgy igen, nem mosod le rendesen a sminket.

21:54-es vagyok
Sminkelni sminkelheted magad, ha úgy érzed magad szépnek, de ha smink nélkül is szép vagy, akkor semmi értelme sincs, hogy kikened magadat.. :P A MAC az egy drágább márka, Budapesten sztem van ilyen bolt (nem vagyok Bp-i). Asszem egy MAC rúzs is kb 4-5 ezer Ft, és hasonló árúak a többi sminkjei is. De jó minőségűek, úgyhogy szerintem megéri az árát :)
szhelyen hol tudok ilyet venni?( mivel én sem bp-i vagyok :D)
de maúgy sztem ha nincs rajtam egy kicsi szemfesték, akkor elég viccesen nézek ki xd.

hát szerintem, nem leszel tőle ráncosabb. egyszer úgyis ráncos leszel és a smink nem segít erre rá.:)
ha jól lemosod alvás előtt és mondjuk otthonra nem vagy kisminkelve nem leszel ráncos...
szerintem az ujjaddal óvatosan dörzsöld a szemhéjadon azt a részt ahol kiszoktad húzni. :)
köszi szépen:)
abban bízok, hogy jó állásom lesz, és ha nagyon korán ráncosodok, akkor majd megplasztikáztatom XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!