Zselés körmöt akarok készíteni, mit kell beszerezni?
Szerintem szerezz be 5.000,- Ft-ot, és csináltasd meg.
A magad csinálta körömből elég nagy baj lehet, kezdve a gombától a köröm elhalásáig-tudom, nekem egy nem szakképzett körmös tönkretette a körmeim...
Nem beszélve arról, hogy ha megveszel minden eszközt hozzá, rámegy több havi fizud (anyudé)
Én körmös vok, és tényleg ne kisérletezz otthon!
Tudom,nagyon egyszerünek tünik ha csak nézed,hogy hogyan készül,de nem ugyan az megcsinálni! Nem a semmiért tanitják majd fél évig! És tényleg nagyon sokba van,csak akkor éri meg befektetni,ha ebböl akarsz élni.
Menj szakemberhez!
Én is műkörmös vagyok,bár mielött elvégeztem a tanfolyamot, magamnak én csináltam! Az akkori körmösöm elmondta,hogy mit vegyek, mit miután használjak,és simán meg tudtam magamnak csinálni!A tanfolyamon lényegében semmi újat nem tanítottak, de legalább van róla papírom!Szóval a következőket kell beszerezned:
bolyhozó papírreszelő,egy jó minőségű fertőtlenítő, zsírtalanító (prep spray), primer, tip vagy sablon, tiphez tipvágó+ragasztó (fontos,hogy levegőmentesen ragaszd a tipet,mert ha levegős marad, begombásodhat!!!),zselés ecset, zselé(k), esetleg csillámpor, kagyló, kövek,vagy amit akarsz bele, és a végén acetonmentes lakklemosóval tudod fixálni!Szükség lesz még reszelőre, mellyel össze reszeled a tipet a körmöddel illetve formára reszeled, buffer-ra, fényzselére (top shine gel)és UV lámpára! Fontos,hogy fertőtleníts és használj primert,mert az gombaölőt tartalmaz!Ha tipet alkalmazol,figyelj a levegőmentes ragasztásra,hogy ne gombásodjon be a körmöd!Én a Crystal Nails termékeit ajánlom, magam is azt használok! Nem olcsó beruházás, de hosszú távon így jobban megéri,mintha körmöshöz járnál!Remélem,hogy tudtam segíteni!
Elözönek :
neked ki tanitotta,hogy lakklemosóval fixálj?!
spec.fixáló folyadékkal v. 70%.os alkohollal kell,nem lakklemosóval!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!