Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Zselés körmöt akarok készíteni...

Zselés körmöt akarok készíteni, mit kell beszerezni?

Figyelt kérdés
A technikát már láttam, de a kellék nevét nem tudom
2009. márc. 6. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
www.mukoromklub.hu ott mindent megtalálsz,jo minőség,és nagyon jó árak,akciok
2009. márc. 6. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem szerezz be 5.000,- Ft-ot, és csináltasd meg.

A magad csinálta körömből elég nagy baj lehet, kezdve a gombától a köröm elhalásáig-tudom, nekem egy nem szakképzett körmös tönkretette a körmeim...

Nem beszélve arról, hogy ha megveszel minden eszközt hozzá, rámegy több havi fizud (anyudé)

2009. márc. 6. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Én körmös vok, és tényleg ne kisérletezz otthon!

Tudom,nagyon egyszerünek tünik ha csak nézed,hogy hogyan készül,de nem ugyan az megcsinálni! Nem a semmiért tanitják majd fél évig! És tényleg nagyon sokba van,csak akkor éri meg befektetni,ha ebböl akarsz élni.

Menj szakemberhez!

2009. márc. 6. 19:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is műkörmös vagyok,bár mielött elvégeztem a tanfolyamot, magamnak én csináltam! Az akkori körmösöm elmondta,hogy mit vegyek, mit miután használjak,és simán meg tudtam magamnak csinálni!A tanfolyamon lényegében semmi újat nem tanítottak, de legalább van róla papírom!Szóval a következőket kell beszerezned:

bolyhozó papírreszelő,egy jó minőségű fertőtlenítő, zsírtalanító (prep spray), primer, tip vagy sablon, tiphez tipvágó+ragasztó (fontos,hogy levegőmentesen ragaszd a tipet,mert ha levegős marad, begombásodhat!!!),zselés ecset, zselé(k), esetleg csillámpor, kagyló, kövek,vagy amit akarsz bele, és a végén acetonmentes lakklemosóval tudod fixálni!Szükség lesz még reszelőre, mellyel össze reszeled a tipet a körmöddel illetve formára reszeled, buffer-ra, fényzselére (top shine gel)és UV lámpára! Fontos,hogy fertőtleníts és használj primert,mert az gombaölőt tartalmaz!Ha tipet alkalmazol,figyelj a levegőmentes ragasztásra,hogy ne gombásodjon be a körmöd!Én a Crystal Nails termékeit ajánlom, magam is azt használok! Nem olcsó beruházás, de hosszú távon így jobban megéri,mintha körmöshöz járnál!Remélem,hogy tudtam segíteni!

2009. márc. 7. 00:54
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

Elözönek :

neked ki tanitotta,hogy lakklemosóval fixálj?!

spec.fixáló folyadékkal v. 70%.os alkohollal kell,nem lakklemosóval!!!

2009. márc. 7. 13:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Az acetonmentes körömlakklemosónak is ugyanolyan hatása van!Mondták a tanfolyamon és több körmös ismerősöm is azzal fixált!Próbáld csak ki!
2009. márc. 7. 16:19
 7/8 anonim ***** válasza:
magadnak ne készíts. ha nem fertőtleníted le kellőképp,a körmöd begombásodhat a zselé alatt.
2009. márc. 7. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Nema zselé miatt gombásodik be,hanem ha levegős!Nem mindegy!Fertőtleníts, használj primert(gombaölőt) és semmi gond nem lesz!
2009. márc. 8. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!