Hol lehet ilyen halványrózsaszín rúzst venni?
Múltkor a DM-ben minimum fél órát nézelődtem, de nem találtam ilyet.A Rossmannban sem.Nagyon szeretnék egy ilyen rúzst!
essence-nek van ilyen szép világos fehéres rózsaszín ugyan ilyen rúzs :) és tudod mennyibe kerül ? :D 299 HUF . :D
Rossmanba nézd meg ismét..Sokan viszik,ezét sok el is fogy. (Én Örs vezér téren a rossmanba láttam árkádon belül kijáratnál.)
Az avonnak is van ilyen színezett hidratáló rúzs vagy mi a neve, fehér a tartója, és van rózsaszín meg bronz szín is asszem. Vagyis pár hónapja láttam katalógusban, meg régen volt is ilyenem.
23/n
Élénken halványat? Avonnál
Vagy fakó halvány rózsaszínre gondoltál?
Az Avon színezett hidratálója rak egy leheletnyi gyöngyházfényt az ajkakra. De számomra még büdös is és az állagával sem vagyok megelégedve: ha lenyalom elkezdek fulladni..
Valami nude rúzs után nézelődj. Én is egy ideje kutatok valami ilyesmi "színtelen" rúzs után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!