Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet ilyen halványrózsasz...

Hol lehet ilyen halványrózsaszín rúzst venni?

Figyelt kérdés

Múltkor a DM-ben minimum fél órát nézelődtem, de nem találtam ilyet.A Rossmannban sem.Nagyon szeretnék egy ilyen rúzst!

[link]

2011. ápr. 27. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:
sminkkellékes...nagyobb városokban van...:)
2011. ápr. 27. 17:58
 2/6 anonim ***** válasza:

essence-nek van ilyen szép világos fehéres rózsaszín ugyan ilyen rúzs :) és tudod mennyibe kerül ? :D 299 HUF . :D

Rossmanba nézd meg ismét..Sokan viszik,ezét sok el is fogy. (Én Örs vezér téren a rossmanba láttam árkádon belül kijáratnál.)

2011. ápr. 27. 18:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Az avonnak is van ilyen színezett hidratáló rúzs vagy mi a neve, fehér a tartója, és van rózsaszín meg bronz szín is asszem. Vagyis pár hónapja láttam katalógusban, meg régen volt is ilyenem.

23/n

2011. ápr. 27. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem avonos van
2011. ápr. 27. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Élénken halványat? Avonnál

Vagy fakó halvány rózsaszínre gondoltál?

2011. ápr. 28. 12:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Az Avon színezett hidratálója rak egy leheletnyi gyöngyházfényt az ajkakra. De számomra még büdös is és az állagával sem vagyok megelégedve: ha lenyalom elkezdek fulladni..

Valami nude rúzs után nézelődj. Én is egy ideje kutatok valami ilyesmi "színtelen" rúzs után.

2011. ápr. 29. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!