Milyen SZÍNŰ szemhéjfesték illene hozzám?
Hajam színe: vörösesbarna.
Szemem színe: közelről zöldesbarna, távolról világosbarna. A szemöldököm sötétbarna.
Bőröm: nem világos, de nem is sötét =) az átlagtól 1-2 árnyalattal lehet sötétebb.
Ha ez számít: fejformám: ovális.

Köszönöm, bár amikor barnát használtam többen is mondták, hogy olyan mintha bevertek volna. És igazából nekem sem tetszett, még a bordót is ajánlották.?
Egyébként a szürke nagyon nem állna jól?

szerintem rossz árnyalatú barnát használtál :) nézz meg egy csomó barna szemű, hajú ( vagy vörös) sztárt, nagyon szépen néznek ki a megfelelő barnával. esetleg a festési technika, vagy csupán a minőség nem volt jó.
én a szürkét senkinek nem ajánlom, nagyon sápaszt, vámpírkinézetet kölcsönöz, sokkal jobban rá lehet a behúzást is mondani ( mint a liláskékre - szerintem). a feketével tudod kombinálni, belül sötétszürke, kívül fekete, vagy akármi, youtube-on vannak "smokey eyes" címen tutorialok. az meg ugye mindenkinek jól áll :) a bordó talán jól állhat, bár ahhoz pontosabban tudni kéne a hajad árnyalatát ( esetleg kép?) de szerintem az is egy veszélyesebb szín, csak ügyesen. :)

átszíneztem a szemét nagyjából barnára, plusz az egyik szemhéját vörösesre.
véglis nem rossz, de gondolom nagyon árnyalatfüggő, meg élőben más.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!