Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem egészen értem ezt a...

Nem egészen értem ezt a körömfestés teknikát elmagyarázná valaki?

Figyelt kérdés

nemtudom a magyar nevét ezért ink linkelek videót:

http://www.youtube.com/watch?v=bOFO5-BxKTs&feature=relmfu

1. Mind1 h milyen fajta körömlakkot használok

2. Mekkora tálba csináljam? (többfélét is láttam)

3. Hány körmömet tudom 1 ilyennel megcsinálni/többet kell készíteni ebbö lhogy minden ujjra elég legyen?

4. Mit tegyek a kezemre és pontosan hogy h csak a körmömet fessem be? (mert van aki ragasztószalagot van aki valami kézkrémet vagy mit tesz rá stb..)

5. Szerintetek milyen mintáju a legszebb? :D

u.i.: bocsi a sok kérdésért

2011. ápr. 26. 17:38
 1/7 A kérdező kommentje:

jah bocsi párat kihagytam..

6. Ez milyen gyorsan jön le?

7. ha már megcsináltam és esetleg nemtetszik vagy elekzd lekopni v vmi akk készíthetek újat?

8. Ez is lejön körömlakk lemosóval?

2011. ápr. 26. 17:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

szia.

nincs magyar neve.

fontos hogy milyen lakkal csinálod, minőségivel sokkal jobban működik, és az is lényeges, hogy inkább híg legyen mint sűrű. minden lakkot ajánlok ami nem ilyen s-he, vagy essence, vagy miss sporty...

tál az kevésbé lényeges, se túl kicsi [pohár] se túl nagy [mély tányér] mondjuk egy müzlis tálka tökéletesen megfelel. 12-15cm átmérőjű.

ügyelj arra hogy ne csapvizet használj, hanem ásványvizet, csapvízzel nehezen működik.. és a víz ne legyen hideg!!! legyen langyos.

1 adag lakkal egy, max két körmödet tudod megcsinálni. utána újra kell csepegtetni a lakkokat.

ha azt akarod hogy tartós legyen akkor kend le fedőlakkal. körömlakk válogatja, hogy milyen gyorsan kopok. [meg számít hogy mosogatsz-e, vagy stb.]

szerintem se ne ragasztó szalagozz, se ne krémezz, hanem fültisztítópálcikát márts bele körömlakklemosóba, és azzal szedd le a felesleget a bőrödről.

persze hogy lejön körömlakklemosóval, hiszen ez körömlakk xDD

sokat kell gyakorolni hogy menjen, sok sikert!

2011. ápr. 26. 18:19
 3/7 A kérdező kommentje:
köszííí :D megyek is a bolta körömlakkért sáláláláááá
2011. ápr. 26. 18:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy kérdezek de ez csak műkörömmel működik??? Ha igen akkor nem egyszerübb ha a műkörmös csinálja igy meg??
2011. ápr. 27. 12:23
 5/7 A kérdező kommentje:
sztem nem csak műkörömmel de azon biztos szebb
2011. ápr. 27. 16:41
 6/7 anonim válasza:
A magyar neve a márvány köröm....tudatlatok:)
2013. júl. 26. 07:24
 7/7 Tarnóczi Attila válasza:
Helló szabad kérdezni egy párat maguktól, fiú létemére felkeltette az írás a figyelmemet és fel merült kérdésre szeretnék válaszokat kapni! A körömlakkot meg értem, viszont a víz mely nem tudom, annyi féle van, de még most sem vagyok biztos benne! Akt veszem az ásványvizet, mit az előttem lévő szolnokló meg írt, milyen típus melyiket. Hát ebből is bazi nagy a választék, mint a márkás lakkok világában! És igy nem tudom milyen típusú és márkájú legyen az ásványvizem mivel, a hatás nem hagy maga után valót.
2016. jan. 24. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!