Szerintetek mit csináljak a szemöldökömmel? Képpel
Elég vékony alapból a szemöldököm, ami még önmagában nem lenne baj, csak az elején nincs szemöldököm, így elég hülyén néz ki, ezért szemöldök ceruzával mindig kihúzom, de már nagyon unom minden nap ezt a tortúrát csinálni, főleg, hogy félek, hogy lekenem stb.
Már gondolkoztam tetováláson, hogy esetleg ott az elejét tetováltatnám csak ki, ha lehet olyat. Bár az úgy meg hogy nézne ki, hogy csak egy kis rész van, a többi meg a sajátom...
Vagy lehet az egészet kéne? Mert így nem is olyan szép szerintem, meg macerás.
Ti mit gondoltok?
Itt a kép: [link]
Köszönöm szépen, lebeszéltetek a tetoválásról.
Tudom én, hogy nem az igazi, igazából tényleg nem a napi1 percről van szó annyira, hanem, hogy ezt el tudom kenni, ha hozzáérek.
Szia, válassz valami jobb minőségű (vízálló) ceruzát hátha az nem kenődik annyira.
Egyébként ha így simán hagynád se lenne vészes mivel a nagy szép szemeid elterelik róla a figyelmet vagy, ha észrevehető is egyedi vagy, lehet valakinek pont ez fog megtetszeni az utcán :)
Nem véletlenül nincs ott szemöldököd.
a Szemöldököd töve, ha függőlegesen az orrcimpád melleti részre illeszted a ceruzát, azt veszed észre, hogy ott kezdődik a szemöldököd.
Én szinte mindig a szemöldökömmel foglalkozok, utána olvasgatok, úgyhogy már eléggé kitapasztaltam magam ezekben.
ajánlom figyelmedbe ezt a képet ami az előző állításomat igazolja.
Köszönöm szépen!
Na akkor útra kelek, és beszerzek egy vízálló cerkát, meg szemöldökport. Ezeket még nem próbáltam.
Lehet, hogy ettől vagyok egyedi, de sajnos nekem nem tetszik.
Egyébként megnéztem, és tényleg ott kell, hogy kezdődjön a szemöldököm. Pedig így olyan gáz. Na mindegy, nekem ez jutott, még jó hogy vannak sminkek :-) Ja és mostmár végleg lemondtam a tetoválásról.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek!
hurrá :D
jó vásárlást neked ;)
16:05 vagyok
szerintem ne is húzd ki, úgy hülyén nézne ki. Hidd el nekem, nem lenne jó, így a természetes. Tudom hogy utálod, nekem is vannak dolgok amit megváltoztatnék de úgy a jó ahogy van. Igy lesz aranyos arcod (:
De ez a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!