Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek mi a jó (vagy...

FFDP kérdése:

Szerintetek mi a jó (vagy kevésbé rossz) választás egy fiúnak?

Figyelt kérdés

Alapvetően helyes srácnak mondanak, csak a helyzet az, hogy pattanásos voltam és még mindig megvannak a hegek, szóval szerintetek:

a) a hegek (annyira) nem zavaróak, ápold a bőröd továbbra is, de ne parázz emiatt

b) a hegek kifejezetten tetszenek (hallottam már ilyenről is)

c) inkább használj alapozót vagy színezett hidratálót vagy valami ilyesmit rá

Kort is légyszí, illetve ha lehetne kifejthetnétek a véleményetek. Előre is kösz :)

2011. ápr. 26. 13:20
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem a)
2011. ápr. 26. 13:25
 2/8 anonim ***** válasza:

A bőrápolás ártani nem fog, sőt, akár kozmetikust is keress fel nyugodtan. Profi kencékkel, kezelésekkel jól lehet ezeket halványítani, biztos ajánl neked rá valamit.

A púder és alapozó sokkal cikibb egy srácon, mint a pattanások nyoma. :S

Ennél az is jobb, ha egy kis borostát hagysz, és azzal palástolod.

2011. ápr. 26. 13:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem, nem, alapozót NE!!!

Az általad vázold lehetőség közül a). Azén nagyon jóképű Kedvesem arcán is vannak hegek, szerintem a tieidhez hasonlók, mégis résen kell lennem, mert így is tapadnak rá a csajok :)

2011. ápr. 26. 14:01
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem is az a.) :)
2011. ápr. 26. 14:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez konkrétan nem is túl zavaró, vagy csak a "kisebbik rossz"?
2011. ápr. 26. 14:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a), engem nem zavarnak a hegek, egyik volt barátomnak is voltak (autóbaleset miatt), és azok sokkal nagyobbak voltak mint a pattanás után maradt hegek.Szerintem ha valakinek tetszel, és szeret, akkor elfogad a hegekkel együtt.Alapozót ne használj rá, nem túl férfias:SKülönben is, ha egy lányt zavarnak ezek a pici hegek, akkor meg sem érdemli, hogy foglalkozz vele(: 18/L
2011. ápr. 26. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem menj el bőrgyógyászhoz, hátha lehet ezeket halványítani, amúgy meg alapozót tényleg ne!
2011. ápr. 26. 16:02
 8/8 anonim ***** válasza:

az alapozós ötlet magasan a legszarabb.

ha szeretném az illetőt, nem zavarna, hogy heges, és ez nem kisebbik rossz, hanem ezzel együtt látnám szépnek az arcát

azt, hogy kifejezetten tetszene-e, nem tudom megmondani, de elképzelhető. a barátomnak kisfiú korában vakbél műtéte volt, és van egy heg oldalt a hasán, kb 3-4 cm hosszú. 22 éven át takargatta, amíg egyszer csak azt nem mondtam neki, hogy imádom rajta ezt a heget, és szexinek tartom. mivel ennek köszönheti az életét. azóta nem takargatja :)

szóval tuti vannak rajtam kívül is olyan lányok, akiknek tetszenek a hegek ;)

21L

2011. ápr. 27. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!