Szerintetek mi a jó (vagy kevésbé rossz) választás egy fiúnak?
Alapvetően helyes srácnak mondanak, csak a helyzet az, hogy pattanásos voltam és még mindig megvannak a hegek, szóval szerintetek:
a) a hegek (annyira) nem zavaróak, ápold a bőröd továbbra is, de ne parázz emiatt
b) a hegek kifejezetten tetszenek (hallottam már ilyenről is)
c) inkább használj alapozót vagy színezett hidratálót vagy valami ilyesmit rá
Kort is légyszí, illetve ha lehetne kifejthetnétek a véleményetek. Előre is kösz :)
A bőrápolás ártani nem fog, sőt, akár kozmetikust is keress fel nyugodtan. Profi kencékkel, kezelésekkel jól lehet ezeket halványítani, biztos ajánl neked rá valamit.
A púder és alapozó sokkal cikibb egy srácon, mint a pattanások nyoma. :S
Ennél az is jobb, ha egy kis borostát hagysz, és azzal palástolod.
Nem, nem, alapozót NE!!!
Az általad vázold lehetőség közül a). Azén nagyon jóképű Kedvesem arcán is vannak hegek, szerintem a tieidhez hasonlók, mégis résen kell lennem, mert így is tapadnak rá a csajok :)
az alapozós ötlet magasan a legszarabb.
ha szeretném az illetőt, nem zavarna, hogy heges, és ez nem kisebbik rossz, hanem ezzel együtt látnám szépnek az arcát
azt, hogy kifejezetten tetszene-e, nem tudom megmondani, de elképzelhető. a barátomnak kisfiú korában vakbél műtéte volt, és van egy heg oldalt a hasán, kb 3-4 cm hosszú. 22 éven át takargatta, amíg egyszer csak azt nem mondtam neki, hogy imádom rajta ezt a heget, és szexinek tartom. mivel ennek köszönheti az életét. azóta nem takargatja :)
szóval tuti vannak rajtam kívül is olyan lányok, akiknek tetszenek a hegek ;)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!