Milyen szempilla spirált használsz?
Figyelt kérdés
mennyi idő közönként cseréled le?2011. ápr. 25. 23:53
1/11 anonim 

válasza:

Maybelline Volum'Express Colossal-t használok, kb 3-4 havonta cserélem, mert elfogy. Ha valami terméket ritkábban használok, akkor csak akkor dobom ki, ha beszárad, használhatatlanná válik, de amúgy nem szoktam figyelembe venni a 12/24 hónapos szavatossági időt, mert sok sminktermékem még 5-6 év után is tökéletes.
2/11 anonim 

válasza:

Avon Supershock. :)Úgy félévente cserélek.
3/11 anonim 

válasza:

Mostanában főleg az AVON Supercurl-t, de van még: S-He Volume, Astor Big&Beautiful, és Manhattan Ultimate Definition.
4/11 anonim 

válasza:

Ja igen, azt lehagytam, hogy én is általában akkor cserélem, ha elfogy, vagy ha beszárad.
5/11 anonim 

válasza:

Maybelline Colossal Cat eyes :)
Szerintem nagyon jó! Mindenki csak dícséri a szempilláimat.
6/11 anonim 

válasza:

Ja, és lemaradt, hogy kb. két és fél, három havonta cserélem, mert akkora fogy el.
7/11 anonim 

válasza:

Mazbelline the Falsies Volum Express 5-6 honaponta
8/11 anonim 

válasza:

Én is avonost használok, és addig használom amíg el nem fogy, vagy be nem szárad.
23/n
9/11 anonim 

válasza:

Maybelline Colossal, 1,5 havonta cserélem, mert nekem olyan hamar kiszokott fogyni, de lehet, hogy csak beszárad nem tudom:)
19/L
10/11 anonim 

válasza:

Maybelline Colossal Volum' Express, nagyon jó:))Kb. 4 havonta cserélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!