Interneten hol találok olyan fülbevaló alapot, aminek szilikon a szára?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Olyan fülbevaló alapot keresek,aminek szilikon a szára és kelyhes.Egy apró követ szeretnék beleragasztani.Boltban sajnos sehol nem találok szilikon szárút.
Ilyenre gondolok(csak ez fém):
2011. ápr. 25. 15:08
1/8 anonim válasza:
Én innen rendeltem,ugyanis fémérzékeny vagyok.
Nagyon kedvesek és gyorsan ideért hozzám!
20 pár 1200 forintért nagyon megéri.
2/8 anonim válasza:
Ja,és ez is szilikon,tölcséres,csak a kő fém benne,de az nem ér a füledhez:)
3/8 A kérdező kommentje:
Hűűű köszi szépen,sokat segítettél!Pont ilyet szeretnék és ennyiért tök jó áron van.Egyébként én sem vagyok kibékülve a fémekkel,ezért keresek szilikont.Köszi!!!Ment a zöld kéz :))
2011. ápr. 25. 17:17
4/8 A kérdező kommentje:
Még le tudnád nekem írni,hogy hány mm az átmérője a kőnek?Nekem elég pici kellene.
Köszi!
2011. ápr. 25. 20:28
5/8 anonim válasza:
Szia Kedves Kérdező! Szeretnék érdeklődni, hogy végül is sikerült-e ilyen fülbevaló szerezned, mert nekem is nagyon kellene egy a 3 hónapos kislányomnak. Ami neked tanácsoltak oldalt, az ott lévő címre írtam ímélt, de nekem a mai napig sem válaszoltak. Te tudtál velük értekezni valahogy? Elkérhetem az elérhetőségüket esetleg? Köszi a segítséget!
6/8 A kérdező kommentje:
szia!Azóta nem nagyon kerestem,de az oldalon e-mailben is feltettem ugyanezt a kérdést,hogy hány mm az átmérője,de nem kaptam választ...Nekem azért lett volna fontos,mert több lyuk van a fülemben és így nem mindegy,mekkora a fülbevaló.Kár,pedig tényleg megérte volna.Nem tudom hol laksz,de egy nagyobb városban(én miskolci vagyok)lehet valamelyik üzletben találni.Nekem is van,nem is egy.Ha más nem,esetleg nézz be olyan tetováló szalonba,ahol piercinget is szúrnak,ott ált.szoktak lenni fülbevalók is,és ugye a fémérzékenyeknek alapból olyat tesznek be.Nekem ez a kelyhes most itt konkrétan azért lett volna fontos,mert saját készítésűt akartam eredetileg csinálni(vannak köveim),de megelégedtem volna ezzel a linkkel is,ha más nincs és ha válaszoltak volna...
2011. aug. 26. 10:14
7/8 A kérdező kommentje:
kicsi.brigi@freemail.hu
egyébként erre a címre írtam(ami az oldalon is van).Először érkezett válasz,de amikor a méretről érdeklődtem,arra már nem.
2011. aug. 26. 10:17
8/8 anonim válasza:
Szia! Nagyon köszi a tanácsokat, közben nekem 2 hét után sikerült választ kapnom "kicsibrigi"-től, és azt írta, hogy akövek átmérője kb. 0,4-0,5 mm. Végül is a megadott ímélcímen értem el, ha gondolod írj neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!