Linkelnétek nekem képeket azokról a műkörmökről amik tetszenek nektek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 08:22
1/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
A műköröm alapjában véve ocsmány, mert mű... Olyan hatást kelt a szememben, mint amikor a hölgyek háromféle vackot kennek az arcukra, plusz a szemükre, hogy "szépnek" tűnjenek, amivel csak azt érik el, hogy mindegyikük ugyanúgy néz ki, ugyanolyan... van erre egy jó szó... instant! Soha nem értettem, hogy a hölgyek hogy képesek ezért több ezer forintot kiadni...
4/10 anonim válasza:
Előző ehhez csak annyit tudnék hozzáfűzni, hogy nem minden Hölgynek van gyönyörűszép természetes körme. És ugyebár a természetes körömnek idő kell amíg lenő és újra szép lesz. Ezért a nők levágatják kicsire és amíg az megnő addig műkörmöt raknak rá. Persze vannak kivételek, de azok meg had csinálják...ennyi :)
Első válaszoló voltam ^^
5/10 A kérdező kommentje:
én azért csináltatok műkörmöt, mert csúnya az eredeti körmöm, viszont akinek szép a saját körme annak fölösleges a műköröm :)
2011. ápr. 24. 10:47
6/10 anonim válasza:
ma 08:59
Soha nem értettem egyes emberek miért éreznek kényszert arra, hogy minden topikban elmondják a negatív véleményüket-.-'
Most nem tudok linkelni, mert a neten nem találtam olyan képet, amitől húha! érzésem lenne:) Most jelen pillanatban a sajátomba vagyok beleszerelmesedve, majd linkelek róla képet!
7/10 A kérdező kommentje:
rendben :)
2011. ápr. 24. 11:51
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
10/10 A kérdező kommentje:
én holnap megyek, sima kocka, franciát csináltatok
2011. ápr. 25. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!