Ezt hogy lehet megcsinálni anélkül, hogy műkörmöt tennék fel?
Figyelt kérdés
Sok kérdést láttam ezzel kapcsolatban,de egyik se szól arról,hogy műköröm nélkül hogy lehet megcsinálni anélkül,hogy az ujjam is csupa körömlakk lenne.Itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=8Viul29n3YM&feature=related 2011. ápr. 23. 17:36
11/14 anonim 

válasza:

Nekem vadiúj (és nem beszáradt) körömlakkal sem sikerült. :(
12/14 A kérdező kommentje:
Akkor viszont nem tudom,mert én még nem próbáltam,csak körbekérdezősködök,mielőtt kipróbálnám.. :/
2011. ápr. 24. 11:52
13/14 anonim 

válasza:

Én voltam aki kérdezte, hogy kell-e belerakni valamit a vízbe...nekem már kicsit régi körömlakkjaim vannak, lehet azért nem megy! De lehet, hogy a márkától is függ!
14/14 A kérdező kommentje:
Nem a márkától,hanem attól függ,hogy mennyire folyós!Minél folyósabb a körömlakk,annál jobban meg szét a vízben!
2011. ápr. 24. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!