Mit jelent az, hogy saját köröm megerősítése zselével?
csak azért kérdeztem, mert néztem neten a képeket, és ott ugye az volt írva, hogy megerősítés zselével, de ilyen hosszú borzalmas hegyes körmök voltak a képeken
szóval szerintem rossz volt a megnevezés, vagy nemtudom
köszönöm az eddigi válaszokat
még azt szeretném megkérdezni, hogy az épített zselés műköröm rugalmasabb, mint az épített? mert én nagyon ügyetlen vagyok, és amikor tippes körmöm volt mindig leestek
de szerencsétlen vagyok, rosszul fogalmaztam meg a kérsét
szóval az épített zselés rugalmasabb mint a tipp+zselé?
mert nekem tip+zselé volt és mindig letörtem
Jó, akkor most adok egy pontos választ:
A zselés nem erősíti a körmödet, hanem azzal, hogy egy rakás réteg zselével megvastagítják a körmödet, nehezebben fog letörtni...meg ugye vastagabb. Ezt értik az alatt, hogy "saját köröm megerősítése zselével". Azért láttál olyan hosszúakat is, mert ezt úgy is lehet, hogy egy műanyag lapocska segítségével (sablon) hosszabbra húzzás a zselét, mint a körmöd. Miután az UV lámpa megszilárdította a zselét, ezt a sablont eltávolítják, aztán még vagy 4 réteg zselé kerül a körm ödre, mire készen lesz a végeredmény. Simán lehet saját körömre építeni hosszú stilettokat is.
A tippes kevésbé tartós, mint a sima zselés szerintem, meg károsabb is a körömragasztó miatt, ami gyakorlatilag olyan, mint a pillanatragasztó. A porcelán pedig törékenyebb. A zselé megszilárdulva kicsit olyan, mint amikor egy jó nagy csepp technokol megszárad (talán picivel keméynebb, de ugyanolyan kötések vannak benne), a porcelán viszont porcelán...azt hiszem nyilvánvaló, melyik a törékenyebb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!