Ezt a körömfestési módszert próbáltátok már?
http://www.youtube.com/watch?v=OO3NO29L50U
Ebbe a vízbe márvány kellene? Vagy mi? Sehogy sem akar szétmenni a körömlakk..pedig tök jól néz ki sztem..
Nekem sikerült,most is ilyen a körmöm.Folyékonyabb körömlakk kell hozzá!
És testápolóval vagy valamilyen olajos dologgal kell a körmödet körbekenni,és úgy belenyomni a vízbe!
Nem kell bele semmilyen márvány....Sima egyszerű körömlakkok!
XD jaa..én azthittem :DD
de hogyha sűrű a körömlakk...akkor úgy lenne célszerű hogy öntök ki,és úgy hígítom fel? :D
egyébként,sima vízbe csináltátok,hogy csapvíz,vagy ásványvíz?
Ezt én is próbáltam, és nekem sem jött össze.De amúgy hideg vagy meleg víz a jó?Vagy ez tökmind1?
Ja és vki írta h testápolóval körbekeni a körmét.Akkor tényleg nem lesz körömlakkos a bőr?
Szobahőmérsékletű víz az ideális..vagy ugye langyosabb..
Hát nemtudom,nekem a körömlakk se akart szétfolyni :(
a lakk hidegen hamarabb szárad,
ha már alapból sűrűbb a lakkod, ne rakd hideg vízbe, mert megdermed rajta és biztos hogy nem oszlik szét rendesen.
Állítólag sima vízzel működne a dolog. Ha olajossal bekened a körmöd, sosem szárad meg a lakk, ez alap dolog. Nem véletlen, hogy tiszta (azaz zsírmentes) körömre szoktak mindenhol festeni.
Nekem eddig Avonos lakkal volt a legjobb.
Nekem sem jön össze, pedig utánanéztem és szerintem mindent jól csináltam.
Azt nem értem, hogy az első lakk mindig szétmegy, de a második már sosem, pedig a körömlakkok is jó minőségűek. Az első, amit beleteszek az ahogy szétmegy, megszárad a víz tetején... Akinek összejött, az hogy csinálta??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!