Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műkörmösök! Volt már férfi...

Műkörmösök! Volt már férfi vendégetek?

Figyelt kérdés
Nálunk ma bejött egy (homoszexuális) férfi, és hosszú zselés francia körmöt kért. Én mindig mindenkit szórakoztatok a hülyeségeimmel, de olyan kínos volt, h végig ki se tudtam nyögni semmi értelmeset... ráadásul a többiek is ott vigyorogtak végig. Kerültetek már hasonló szituba, és hogyan kezeltétek v hogyan oldanátok a kínos hangulatot?
2011. ápr. 19. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
én nem vagyok műkörmös, de biztos érdekes lehetett.. az ember nincs hozzászokva ezekhez a dolgohoz, és bár én nem szeretek embereket megítélni, mindenki tegye amit jónak lát, én tuti röhögőgörcsöt kaptam volna... nem bántásból, de azért... hát nem is tudom... kicsit bizarr látvány lehet egy férfi (még, ha meleg is) pink körmökkel. :D
2011. ápr. 19. 19:44
 2/4 A kérdező kommentje:

hát tényleg bizarr volt, a női nadrágjában meg a fura nyakláncával. +orrpiercing :D

én értem, h meleg, de ez a félig férfi félig nő dolog annyira nevetséges... szívesen megkérdeztem tőle, ezt mégis h gondolja? de úgy éreztem bármit kérdezek róla megsértődik v vmi...

2011. ápr. 19. 20:19
 3/4 A kérdező kommentje:
*megkérdeztem volna tőle
2011. ápr. 19. 20:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen nevetséges. Az is lehet, hogy transzvesztita volt vagy transzszexuális. Igaz, hogy ez furcsa, de én inkább sajnálom őket néha, hiszen nem ők választják ezt maguknak. Főleg a transzszexuálisoknak lehet szörnyű.

Egyébként legközelebb szerintem viselkedj úgy, mintha simán egy csajszival beszélnél. A legtöbb meleget, akit ismerek ez nem zavarná :).

2011. ápr. 19. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!