Mit kell tenni egy köldök piercing-el?
Május közepén megyek szúratni, de nem tudom hogy megy ez, mennyibe kerül,meddig kell kenegetni,nem -e fog beleakadni valamibe.Na szóval mindent szeretnék tudni a köldök piercing-ről.Hogy fáj -e meg ilyenek.
Előre is köszönöm a válaszokat
kb. két hónapja van köldök pc-m...
én 5500Ft-ért csináltattam asszem a west end alagsorában a kajáldáknál. Ajánlom ezt a helyet mert nem gyúlladt be és egészen fájdalommentes volt a szúrás. Minimum két hétig ajánlott kenegetni Tetran-nal. Az hogy beakad-e az igazából rajtad áll, mert elsőre érdemes egyszerű banánalakú pc-venni ...az nem akad be sehova (én is féltem ettől) ...sztem amin van ilyen lelógós akármilyen dísz, azzal már jobban kell vigyázni.
A szúrás fáj, de sztem kibírható és elég kevés ideig tart :D...nekem úgy volt, hogy kijelölték a helyet ahova beszúrnak, utána le kellett feküdni egy ilyen ágyfélére. A piercinges ember, elővett egy ilyen elég félelmetes piercing szúró dolgot és kb. egy pillanat alatt kiszúrta és rögtön be is rakja a pc-t, amit előre kiválasztottál vagy hoztál. Utána még egy- két napig fura érzés, utána észre sem veszed, hogy benn van. Én nem bántam meg, mert nagyon szép lett...:) Sok szerencsét!
Köszönöm második válaszoló!
Első: ha nem tudsz normális választ írni akkor máskor légyszives ne írj.Nem azt kérdeztem mi a véleményed a pc-ről:)

Én is most szeretnék csináltatni,szintén a westendben:)
Az oldalukat megnézve megtalálhatod h mit kell vele tenni.
Szerintetek illik egy 25 éves anyukához a pc??
az első válaszolónak csak gratulálni tudok -.-" ....
én 10 napja szúrattam, egyáltalán nem fájt mert kaptam érzéstelenítő injekciót. párszor beleakadtam, de nem lett semmi baja :). 3500 Ft-ért csinálták, de én vittem az ékszert.
tegnapelőtt 11:43-masnak: persze, van 3 ismerősöm, akik már jóval 30 fölött vannak és van köldök piercingjük és nagyon jól áll nekik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!