Milyen smink állna nekem a legjobban?
:)
A kérdés,hogy mi az a smink,ami vajon kiemelné az arcom.. mindenképpen olyant szeretnék,amitől nőiesebb, és vadítóbb lenne az arcom :)-elég kislányos arcom van, pedig 19 éves vagyok, és szükségem lenne rá, hogy most megmutassam magamból a Nőt.. :)aki vadít.. én mindenképpen valami pirosas rúzsra gondoltam, mit szóltok?
A bőrszínem hófehér, és élénk vörös(festett) hajam van,kb,ilyen:
izgatottan várom a tippeket :)
huh,szép lehetsz:) A piros rúzs szerintem is jó ötlet,kiemeli a bőrszínedet,vagy hogy is mondjam.
Szerintem a természetesség a legjobb és elég egy kis szempillaspirál és szemkihúzás.Ha a szemedet szeretnéd kiemelni akkor próbáld ki a fehér szemceruzát.:)
szinte teljesen így nézek ki.
de miért nincs? :(
szeretnék mostmár vonzó, és szexi lenni.. eddig mindig ilyen nagyon natur fajta voltam, de most azt érzem, hogy egy picit belémbújt a kisördög. .:)
Kedves második, rendben,nagyon köszönöm :)
Ez jó ötlet ez a fehér szemceruza,kipróbálom,meg a spirált is. :)
És kb.milyen színű rúzs,a pirosból? tudtok képet linkelni?
Csak mert annak is ezerötszáz árnyalata van :)
az igaz,tényleg szép ez a lány. :)
Csak az a baj, hogy elég "különleges" arcom van,legalábbis első látásra ezt szokták mondani az emberek, de számomra az a különleges közelebb van a csunyához mint a széphez.Ezért gondoltam, hogy talán valamivel szexivé kellene tenni.
HHuu, ezek tényleg csodaszépek..
köszi a tippet,ezzel tuti hódítani fogok. .:)
Köszi:)
Igyekszem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!