Véletlenül levertem egy drogériában egy parfümöt. Hallottam, hogy az eladók szidtak a hátam mögött. Ez máshol is így működik?
8000 Ft-os parfümöt vettem, mielőtt kisétáltam volna, akkor szólt az eladó csaj, hogy ugyan olyan illatú parfüm van 990.-ért...
Tudom, nem olyan, de mégis...
szerintem felejtsd is el ezt az egészet, nem érdemes már rajta gondolkodnod:)
nem csináltál semmi rosszat...az meg az ő bajuk, hogy ilyen miatt szidnak...nem származik belőle bajuk nekik sem:)
és igen te vagy a vásárló, éppen hogy azt kellett volna mondani, hogy semmi gond, előfordul...mivel az egy drogéria:)
bunkók és kész...nem érdemlik meg hogy velük foglalkozz, és te érezd kellemetlenül magad...sztem már el is felejtették...no problém:)
és ha még vettél is vmit, akkor meg főleg nem szólhatnak semmit...de ha nem vettél volna, akkor sem...:)
fel a fejjel csajszi:)
remélem segítettem:)
Most ők ilyenek voltak. Egyszer itt Miskolcon pont az eladó csaj tört el egy drága parfümöt. Sok drogériában eleve a nyakunkban lihegnek, hogy mit lopunk.
Amikor még kisebb voltam, a barátnőmmel szagolgattuk a tusfürdőket, és ránk szólt a biztonsági őr, hogy le fogjuk törni a tetejét, és hogy ha nem veszünk semmit, akkor menjünk ki, mert ki fogjuk fizetni, ha letörik a teteje.
Oké, hogy 12-13 évesek voltunk,de azért nem hülyék... -_-"
Sajnos megesik az ilyen mindenhol, ne vedd fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!