Mit gondoltok arról, hogy fiúként szoktam korrektort és alapozót használni a pattanások elfedésére?
Rengeteget küzdök velük, tisztítom az arcom, járok kozmetikushoz, de így is zavarnak.
19/f
Szia!
Eyáltalán nem buzzos, ha valaki fiú létére korrektort használ. Én Avonnal foglalkozom és sok fiú vásárol tőlem korrektort.
Elég szomorú,hogy a fiúk ahelyett,hogy bőrgyógyászhoz vagy kozmetikushoz mennének inkább kenegetik az arcukat festékekkel mintha lányok lennének..
Én nem szívesen járnék ilyen sráccal,mert semmi kedvem az alapozóját lecsókolgatni....
Na igen! (Attól mert sok srác vesz tőled alapozód meg mi egyebet, nem jelenti azt, hogy az olyan természetes és jó dolog) Az első tippem egy ilyen fiúra az lenne, hogy metroszexuális vagy meleg.Egy férfi legyen férfi.. a bőrgyógyász teljesen oké de alapozó? Kérlek ne szégyenítsd már meg a férfiakat.
(egy 19 éves lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!