Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rockerek, góthok, milyen...

Rockerek, góthok, milyen fülbevalót hordotok?

Figyelt kérdés
Hát úgy 3 éve kezdtem rockot és metált hallgatni...és most írja a barátnőm, hogy az utóbbi másfél évben lassan átalakultam góthtá(nem vallom magam annak, de tényleg úgy nézek ki..). Érdekes, felsem tűnt, csak most veszem észre, hogy igen, tényleg. Legalább pózerséggel nem lehet megvádolni xP De fülbevalót nem hordok...nem is tudom milyet kéne, hiszen mindegyik tetszik, és tudom, hogy olyat kéne hordanom ami tetszik, de akkor már olyat kellene, ami illik is hozzám, nem?:)
2011. ápr. 17. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Fiú vagy lány vagy? Mondd hogy lány!
2011. ápr. 17. 21:44
 2/6 A kérdező kommentje:
lány:)
2011. ápr. 17. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
tágítót
2011. ápr. 17. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt: nicns olyan, hogy góth. Gótikus van meg goth. Góthok azok a napiszaron vannak.

Másrészt: nem alakultál te semmivé, ha úgy nézel ki, de közöd nincs hozzá. Mellesleg a goth zene nem metál, hanem inkább "gothic rock", de a metáltól ez igencsak távol áll. Meg sok esetben a rocktól is igazából. Külön műfaj. Amit "gothic metál"-nak nevezünk, annak gyakorlatilag köze nincs az eredeti goth zenékhez.

Harmadrészt: én főleg ezüst, vagy ezüst színű bizsu fülbevalókat hordok. A hosszú, lógósakat kedvelem főleg. Van néhány saját készítésű gyöngyös, és van kámeás is. Mindenesetre a legegyszerűbb, ha bemész egy ékszerboltba vagy egy butikba és körülnézel, magadhoz próbálod, ami tetszik. Látni fogod, illik-e hozzád, vagy sem.

2011. ápr. 17. 22:18
 5/6 AĐA ***** válasza:

Én rock stilusú vagyok,egy egyszerű,kis fekete gyöngyöt! :) Nyárra lövetek még egyet, az ugyanolyan lesz csak fehér....

vagy van egy kis bedugós ezüst galamb,az is nagyon jó ;)

2011. ápr. 18. 16:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát nekem 10-15 db fém van mindkét fülemben.

Patkó, karika, pálca...

Néha berakok egy két lógósat, keresztet, koponyásat, ankhot, cseppalakú követ, kard formát ilyesmiket.

És a goth rövid o...

Attól, hogy úgy nézel ki, mint a Rocktogonban minden 3. nő, még nem vagy goth, csak romantikus stílusú metálos.

2011. dec. 21. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!