Rockerek, góthok, milyen fülbevalót hordotok?

Egyrészt: nicns olyan, hogy góth. Gótikus van meg goth. Góthok azok a napiszaron vannak.
Másrészt: nem alakultál te semmivé, ha úgy nézel ki, de közöd nincs hozzá. Mellesleg a goth zene nem metál, hanem inkább "gothic rock", de a metáltól ez igencsak távol áll. Meg sok esetben a rocktól is igazából. Külön műfaj. Amit "gothic metál"-nak nevezünk, annak gyakorlatilag köze nincs az eredeti goth zenékhez.
Harmadrészt: én főleg ezüst, vagy ezüst színű bizsu fülbevalókat hordok. A hosszú, lógósakat kedvelem főleg. Van néhány saját készítésű gyöngyös, és van kámeás is. Mindenesetre a legegyszerűbb, ha bemész egy ékszerboltba vagy egy butikba és körülnézel, magadhoz próbálod, ami tetszik. Látni fogod, illik-e hozzád, vagy sem.

Én rock stilusú vagyok,egy egyszerű,kis fekete gyöngyöt! :) Nyárra lövetek még egyet, az ugyanolyan lesz csak fehér....
vagy van egy kis bedugós ezüst galamb,az is nagyon jó ;)

Hát nekem 10-15 db fém van mindkét fülemben.
Patkó, karika, pálca...
Néha berakok egy két lógósat, keresztet, koponyásat, ankhot, cseppalakú követ, kard formát ilyesmiket.
És a goth rövid o...
Attól, hogy úgy nézel ki, mint a Rocktogonban minden 3. nő, még nem vagy goth, csak romantikus stílusú metálos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!