Fiúk, nálatok, hogy van ez?

17:45: Az életben nem lehet Photoshopot használni...
Amúgy pedig minél kevesebb, annál jobb.

kb egyetértek az elsővel, de nekem nemtetszik már azsem h ki van festve a szeme.
Aki szép az reggel is szép, aki meg csúnya az hiába vakolja magát szóval lényegében mindegy h mennyire van sminkelve. Valakinek ez tetszik, valakinek az.

Akkor a kedves 17:47 kedvéért beteszek egy nem photoshoposat, de csak a te kedvedért.

Aki szép az reggel is szép, aki meg csúnya az hiába vakolja magát szóval lényegében mindegy h mennyire van sminkelve. Valakinek ez tetszik, valakinek az.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:48
Szerintem is igy van,én ritkán szoktam festeni magam,vagy ha festem is akkor max.rimmel es szemcerka(a ceruzát is elég ritkán)na meg alapozót azt elég gyakran,de nem azért mert problémás a bőröm,hanem mert elég karikásak a szemeim és ez egy picit segit,hogy ne látszodjanak annyira.

Nekem ez az elfogadott kb én is igy sminkelem magam és használok egy kis kiegészitő dolgokat is pl.müszempilla stb..

17:48 vagyok
Örülök, hogy egyetértesz kedves kérdező:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!