Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műkörmöt szeretnék segítesz?

Műkörmöt szeretnék segítesz?

Figyelt kérdés
Nem nőnek a körmeim, de egyáltalán nem, sőt mindig "beszakadozik" a teteje és nekem nem tetszik, hogy ha a rövid körmöm van kilakkozva. A porcelánról meg a zselésről halottam. Melyik mennyibe kerül és mennyire tartós? Annyit tudok, hogy a zseléset újra kell építeni a porcelánról jóformán semmit. Családokhoz járok takarítani de mindig húzok kesztyűt és nincsenek kíméletlen faladataim szóval nem esne bajuk, de mégis melyik bírja jobban a strapát?
2011. ápr. 14. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Porcelánom még nem volt, most zselé van szerintem nagyon jó, 1 hónapig tuti bírná szerintem. Az ár teljesen változó, én 4-5 ezret szoktam otthagyni de hosszú körmeim vannak mindig sok díszítéssel, a rövid egyszerűbb egyértelműen keesebb
2011. ápr. 14. 21:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Na dejó, az nem is drága. Havonta 4-5 ezret simán rá tudok áldozni. És a legelső is ennyi vagy ez a töltés ára amit mondasz?
2011. ápr. 14. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

két hetente töltetheted ha nem akarod h csúnya legyen, ami van ahol 4000 Ft is lehet...:S

Amúgy a porcelán úgy tudom hamarabb lepattan, ha beütöd vhova...De mondjuk nekem nincs, mert olyan hosszú és erős a körmöm, h mindig azt kérdezik, h műköröm e :D:D:D

2011. ápr. 14. 21:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Ezért igazán irigyellek. :D
2011. ápr. 14. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:

A porcelán nem fog lepattanni. Én simán csinálok benne minden házimunkát, és a vegyszereket is jobban bírja, mint a zselés. Szerintem csináltass építettet(sablonra építik a körmöt), mert sokkal jobb, mint a tippes.

Árban nem nagyon különböznek, a porcelán általában picit drágább, de szerintem jobban megéri.

Azt tudom ajánlani, hogy vagy olyanhoz menj, akit sokan dícsérnek, vagy a nails.hu oldalon válassz valakit a lakhelyedhez közel. Ott képek is vannak a körmösök munkáiról, így nem kapsz zsákbamacskát:)

2011. ápr. 14. 23:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem sem nőtt sose a körmöm tipikusan az a körmöm van ami törik és a legkisebb,de megtaláltam a megoldást.Ezen a kettőn kívül amit leírtál van még a tippes köröm is,az abból áll,hogy fognak egy tippet ráragasztják a körmödre és arra húzzák a zselét..(nekem több éve olyan van,és imádom) mindenképp a tippeset ajánlom neked nem a porcelánt,és nem az épített zseléset!A porcelánról az én ismerőseim eddig csak rossz véleménnyel voltak! A zselés építettet én is próbáltam nem vált be én nagyon égető fájdalmas érzés mikor az UV lámpa alatt van hiszen a zselét ráégetik a körmödre!A tippessel nincsen ilyen baj,sokat kibír tölteni is még van,hogy 3hónapot is kibír.Én suliba járok de sosem zavart,és nem olyan fájdalmas ha letörik mint a zselés épített mert az nagyon durva.Nekem úgy tört be mikor 1x volt épített,hogy a saját körmöm is szakadt vele együtt nagyon fájt.Tippesnél nekem sosem volt ilyen.Remélem tudtam segíteni
2011. ápr. 14. 23:20
 7/7 LeeWie ***** válasza:
Én körömrágós voltam. Elmentem körmöshöz Veszprémben, olyan porcelánt rakott fel, hogy lehetetlen volt leszedni. Nagyon szépek és tartósak lettek. kb 1 évig volt, azóta már nincs és nagyon szépen nőnek a körmeim. Annyi hibája maradt, hogy hetente kell políroznom, mert nagyon rücskös a körmöm. Nekem nagyon drágán csinálták meg, de szerintem midnkettő nagyon jó. Ja és havonta jártam tölteni a porcelánt, mindig magamnak reszeltem be a körömágynál ha nagyon lenőtt, hogy ne látszódjon. Én a porcelánt ajánlom. :-)
2011. ápr. 15. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!