Milyen napszemüveged van?
Figyelt kérdés
A legjobb lenne ha linkelnél róla, vagy hasonlóról képet :) Nekem nincs, és szeretnék venni, ezért gondoltam megkérdezem másoknak milyenek vannak. Köszi!
Ja és szerintetek hosszúkás arcra (vékony, hosszú arc, magas homlok, erőteljes áll) milyen napszemüveg illik?
18L
2011. ápr. 14. 21:05
3/5 anonim 

válasza:

egy ilyen puma napszemüvegem van
szerintem próbáld meg a pilóta napszeműveget vagy menj el egy barátnőddel egy olyan boltba ahol sok féle napszeműveg van (akár auchan, tesco). próbáld fel őket és a barátnőd segít eldönteni, hogy melyik forma áll jól. aztán a netről tusz rendelni olcsóbban márkás/jóminőségű szemüveget.
4/5 anonim 

válasza:

5/5 anonim 

válasza:

Nekem ilyenek vannak:
1. Diesel DS0099 OJW
2. Armani 9335/s blue
3. Polaroid P4067b
4. Diesel StyleLab
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!