Orrpiercing amíg még tart a menses?
Figyelt kérdés
Lehet orrpiercinget csináltatni a menstruáció végén? Vagy várjam meg amíg teljesen elmúlik?2011. ápr. 14. 14:17
1/2 anonim 

válasza:

Végképp nem fugg ossze a 2.Nyugodtan... :)
2/2 anonim 

válasza:

Nincs összefüggés de azon a pár napon igazán nem múlik. Én mondjuk a menstruációkor érzékenyebb vagyok a fájdalomra, plusz alapból alacsonyabb a vérnyomásom, akkor meg méginkább, ezért gyakran szédülök is olyankor, szóval én nem csináltatnám, mert félnék, hogy elájulok meg jobban is fájna. De ha te jól érzed magad, jó a közérzeted, akkor nyugodtan. De tényleg ne hirtelen felindulásból csináld, bár tudom, hogy milyen érzés, amikor valamin már régóta gondolkozol és egyszer csak elhatározod, hogy na mostmár tényleg megcsináltatom, énis így voltam vele, tiszta csalódott voltam, hogy még időpontot kellett kérni, meg minden...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!