Milyen ezekhez hasonló illatok vannak?
Parfümvásárlás előtt állok (magamnak szülinapra), de úristen, ez az egész kész tortúra:D Ha kérdezik, hogy kb milyen illatot szeretek, nem tudom, hogy mit mondjak, virágos, fűszeres, keleties? Ma is megszagoltam vagy 20 félét, de a végén már mindnek egyforma volt az illata.. Nem beszélve arról, hogy mikor ráfújom a papírkára vagy a kezemre, egyből nem is lehet azt az illatot érezni, ami megmarad, hanem egy erős alkoholos vmit. A barátnőmnek van 2 csodálatos illatú parfümje, de nem akarok ugyanolyat venni, ezért jó lenne belőni, hogy ezek milyen illatnak számítanak, esetleg tud-e vki hasonlót ezekhez.
Fergie - Outspoken
Bruno Banani - Pure Woman
Ja meg ez tetszett még, csak nekem drága, ezért max olcsóbb árkategóriában lenne jó hasonló: Lolita Lempicka
Köszönöm előre is a segítséget:)
Nekem az örök kedvenc parfümöm a D&G Light Blue. Általában nyáron használom, mert könnyed, citrusos illata van. Igaz, ez valóban egy drága parfüm, de én a tesz-veszen vettem magamnak(egy internetes parfüméria éppen akciózott és lecsaptam rá). Érdemes figyelni a neten a különböző parfümériák ajánlatát, mert ki lehet fogni nagyon jókat. Persze csak akkor, ha már megvan az illat amit keresel.
Most az Avon Bond Girl parfümjét használom, a lila üvegeset és nagyon jó.
Szintén olcsóbb kategóriában nagyon jó még az Esprit Connect.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!