Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » IsaDora vagy MAC? És miért?

IsaDora vagy MAC? És miért?

Figyelt kérdés
Az ár ne legyen szempont.
2011. ápr. 12. 19:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Árban meg konkrétan 6890 Ft volt a legdrágább termékük, amit találtam náluk, ami azért elég szolidnak mondható. Nem tudom, te hol vásárolsz. :) Egy jobb rózs 10-12 éve is 3000 felett volt.

[link]

2011. ápr. 14. 21:23
 12/18 anonim ***** válasza:
*rúzs
2011. ápr. 14. 21:23
 13/18 anonim ***** válasza:
én az Aréna plázai MAC szaküzletben vásárolok... :) és szerintem kicsit jobban értek a dolgokhoz, mivel sminkesnek tanulok... és a strawberry-n minden termék leárazott, itt még egy Lancome alapozó is (habár gondolom ezt sem ismered...) 4-5ezerrel olcsóbb, mint egy szaküzletben vagy boltban...
2011. ápr. 15. 15:22
 14/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, hol tanulsz sminkesnek? Hány éves vagy? :)
2011. ápr. 15. 15:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Biztos jobban értesz hozzá. És biztosíthatlak, hogy nekem 20 évvel idősebben is szebb bőröm van, mint neked. És arról is, hogy mostantól számítva 20 év múlva még mindig szebb lesz. De csak kenj magadra minél több szarcsit, és legyél büszke rá, hogy kiismered magad köztük. :)
2011. ápr. 15. 17:22
 16/18 anonim ***** válasza:

a KREA-ban :)

hát vicces vagy előttem szóló. honnan veszed pl. hogy milyen a bőröm? :))) vagy hogy hány éves vagyok? mért írkálsz butaságokat, mikor nem ismersz? biztosíthatlak róla, hogy szép, egészséges, ápolt bőröm van (modellkedtem már párszor, szóval biztosan nem egy ragyás képű, ráncos akárki vagyok) és nem kenek magamra hétköznapokra tonna vakolatot... szánalmas...

2011. ápr. 16. 09:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Krea..... nohiszen. :D
2011. ápr. 16. 12:37
 18/18 anonim ***** válasza:
valami problémád van vele? :)
2011. ápr. 16. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!