Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Megéri egy MaxFactor alapozó+p...

Megéri egy MaxFactor alapozó+púder azt a 3-5000 ft-ot (dm akció)?

Figyelt kérdés
nekem a maybelline affitone mineral nem nagyon vált be (jobban fedőt keresek) a maxfactor jobb? És melyik fajta a legjobb?
2011. ápr. 9. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:

az affinitone nagyon gagyi alapozó :) semmit sem fed.

a legeslegjobb púder a max factor creme puff, hozzá alapozó pedig szerintem a miracle touch vagy a lasting perfomance

ezekben nem fogsz csalódni :)

2011. ápr. 9. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Jesszus, mit akarsz ennyire elfedni? Énis affinitone-t használok és néha elég csúnya pattanások/ekcéma/vörös foltok jönnek ki, de szépen elfedi, viszont nincs nagyon durva maszk hatása. Mindenfélét próbáltam de az ennél erősebben fedők borzalmas kivakolt hatást keltenek. Esetleg ha valami olyan van az arcodon, akkor lehet kapni kozmetikus kellékesnél nagyon erős alapozókat vagy gyulladáscsökkentő hatású gyógyalapot, ha már olyan súlyos a probléma. Amúgy meg 3000ft ért most a problémától függetlenül megéri egy alapozó és egy púder, mert kb amúgyis alapozó kb 2000-3000ft között van, púder meg mondjuk 1000-2000... De nem vagyok benne biztos, hogy jobb lesz, mint az affinitone... (mondjuk én nem mineralt használok, hanem a simát)
2011. ápr. 9. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is megéri. Én 3500 Ft-ot szoktam költeni csak az alapozómra. Nekem Maybelline Dream Satin Liquid van.

Bocsi, hogy offolok, de leírnád, hogy milyen kuponról van szó? És hogy melyik Glamourban van és hogy meddig érvényes. Nagy segítség lenne, hogy megvegyem-e ezért az újságot, mert most akarok majd venni szempillaspirált. Köszönöm:)

2011. ápr. 9. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:
áprilisi Glamour és április 27-ig jó. nem tudok hanyadik oldalon van a kupon, de az elején. van egy sminktermékre és egy hajfestékre. 50%-os a kedvezmény. úgyhogy siess! :)
2011. ápr. 10. 13:22
 5/5 A kérdező kommentje:
dm magazin első oldalán egy maxfactor alapozóhoz egy ingyen púder.
2011. ápr. 10. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!