Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen smink állna jól?

Milyen smink állna jól?

Figyelt kérdés

Csoki barna festett hajam van, tengerkék szemem, nagyon fehér bőröm, és vörös ajkaim, pár szeplővel az oromnál:)

Most általában azt szoktam csinálni, hogy fekete szempillaspirált és fekete szemcerkát használok de szerintem úgy nézek ki mint aki véget akar vetni az életének xD valami tipp? 15/L

2011. ápr. 8. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem ezek jók lennének neked:

fekete-szürke füstös szemek :))

http://www.youtube.com/watch?v=Cpu-O6L87Wk

illetve világos szemhéjalapozóval fekete tusvonal ("cicás"):

http://www.youtube.com/watch?v=414rIJdNYog

de amúgy ha youtube-ra beírod, hogy makeup, rengeteg vidit ad ki :)

2011. ápr. 8. 14:58
 2/4 anonim ***** válasza:

1.- világos alapozó (szemhéjra is, hogy tartósabb legyen a sminked!

2.-szemhéjtus. (2féle van, egyik az ecsetes.)

Ha buliba mész füstös szem, semmiképp ne színes szemhéjpúdert használj!

Én nem szeretem a szemceruzát, mert kenődik, elmosódik, a tús pedig tartós.

3. szempilla göndörítés

4.szempillaspirál

5.-alapozó a szemed alá,azt tartósítja a tust v szemcerkát.

6.-egy árnyalattalsötétebb púdert az arcodra.

Tipp: ha a szemed körül világosabb alapozót használsz az ardodon sötétebbet, kiemeli a szemed. :) pussz

2011. ápr. 8. 16:53
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :d az utolsót nem is tudtam O.O...alapozót nem szoktam nagyon használni..nincs igazán rá szükségem (áldom az egetxd) de ha az alsó szemhéjamat is kilehet húzni szemtussal?
2011. ápr. 8. 17:25
 4/4 anonim ***** válasza:

A szemceruza használata még nem smink (ha meg alul is használod, az meg iszonyú tud lenni). Hétköznap használj csak szemspirált (ha a ceruzához ragaszkodsz akkor csak felülre szorosan a szempilla tövéhez vékony vonalban), ha buliba mész akkor színes szeméhéjpúdert. A feketétől a farmerkéken át pezsgőszínig minden jól áll neked.

Kezdetnek tegyél egy kis alapozót a szemhéjadra (így nem tartósabb a smink) és a szemöldökcsont alá egy kevés fehér vagy pezsgőszín festéket ez mehet egészen a szemhéjadra is. Ha ez meg van egy vékony ecsettel vigyél fel egy kevés sötétebb színt a szemed sarkába, de csak abba a részbe, ahol ha kinyitod a szemed a szempillád van (oda ahol ha behunyod a szemed végighúzod rajta a kezed érzed a szemgolyód és a szemgödör találkozását), de csak a szem külső oldalára. Az alsó szempillád tövét is ugyan ezzel a színnel satírozd be, de itt is csak a külső oldalt, aztán jöhet a szemceruza,ha kész vagy maszatold el alul és felül is.

2011. ápr. 8. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!