Mennyi most egy nyelvpiercing szúrása?
a nyugatiba a westendbe:
Nyelv piercing szúrás hozott köves nyelv piercinggel 4000 Ft
Nyelvpiercing szúrás hozott kő nélküli nyelvpiercinggel 4000 Ft
AKCIÓS! Nyelv piercing szúrás orvosi fém köves nyelv piercinggel 7000 Ft 5500 Ft
AKCIÓS! Nyelvpiercing szúrás orvosi fém kő nélküli nyelvpiercinggel 7000 Ft 5500 Ft
nekem 5000 volt
westendbe ne menj, onnan csak rossz tapasztalatokat hallottam
egyik volt osztálytársamnak túl előre szúrták a nyelvébe, és ahogy beszélt hozzáütődött a fogához mindig...
egy másik ismerős azt mondta, h sima fülbevaló lövés után azt mondták neki, nem szabad forgatni... pedig minden pc-t, fülbevalót kötelező mozgatni....
tegnap 23:26
A Funky Fish-re (Match-al szemben) vagy a Westend Tattoo-ra gondoltál (másik oldal)?
Mert nekem mindkettőben szúrták.
Az első tényleg egy sz*r, a csávókám aki ott dolgozott meg egy cinikus nyomi kis f@sz, de tényleg.
A másik helyen viszont nagyon normálisak voltak, kb 2 perc alatt kész voltunk mindennel, nem is éreztem semmit, és felvilágosítottak mindenről, róluk én nem tudok rosszat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!