Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Valaki vett már Sher Coverst...

Valaki vett már Sher Coverst (púder) amit reklámoznak a top shopba tényleg iylen jo?

Figyelt kérdés
2009. febr. 28. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Igaz hogy én nem használom mert biztos hogy rosz amit a topshop reklámoz, egyszer pórul jártam velük....

Szóval én nem nagyon ajánlom ,meg ha olyan jó lenne az a púder nem a topshopba lenne hanem valamilyen híres cég kezei közt lenne a helye!

2009. febr. 28. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én már több dolgot vettem tőlük, eddig minddel volt valami gond. Nem ajánlom.

Minden csak kb dísznek jó, és hamar tönkremegy. Nem éri meg az árát.

2009. febr. 28. 19:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Benne van a kérdésben a válasz: Topshopban reklámozzák, tehát fele annyira se jó mint mutatják...ergó: meg ne vedd csak egy gagyi szar!

Vannak jó púderek általában nincsenek isagyonreklámozva csak akkor amikor piacra dobják őket...az a jó ami antibakteriális és gyulladás csökkentő...a Rossmanban lehet is kapni és nyugi nem ajánlok túl drága termékeket...Syneger azt hiszem így hívják...de a lényeg hogy nagyon jó termékeik vannak csak sajnos a színpaletta szegényes egy kicsit...

2009. febr. 28. 20:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Okéls köszke eszemágába sincs venni nem vok milliomos 25 ezerért csak kivi voltam tényleg igaz e? köszi mindenkinek:)Amugy Maybellint használok:)
2009. márc. 2. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!