Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mindegy milyen tippet vettem...

Mindegy milyen tippet vettem zselé alá? (többi lent)

Figyelt kérdés

Vettem tippet, mert a saját körmöm nagyon gyenge. Felragasztottam, holnap teszik rá a zselét és elbizonytalanodtam hogy rossz a tipp nem tapad rajt meg a zselé.Az van ráirva csak hogy francia tipp, meg a márkája charming nails.

[link]

így néz ki.

köszönöm a segítséget!!!

2011. ápr. 7. 08:53
 1/6 anonim ***** válasza:
ki teszi rá a zselét.nem értem miért ragasztottad fel előre???egyáltalán értesz hozzá???
2011. ápr. 7. 09:08
 2/6 A kérdező kommentje:

Barátnőm teszi rá a zselét ,csak a tipp nem szokott neki összejönni.saját körömre szokott csak építeni.Ezért feltettem,lereszeltem,hozzá igazítottam a saját körmömre, és erre ö csak felteszi a zselét.

de amugy csak az érdekelne hogy jó lesz ez a tipp,megtapad e rajta a zselé?Vagy pedig nem?

2011. ápr. 7. 09:32
 3/6 anonim ***** válasza:
A barátnőd körmös?
2011. ápr. 7. 12:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs normálisan felragasztva nagyon könnyen begombásodhat a körmöd! Remélem tettél alá nail repet és primert! A tip pedig nagyon vacak minőségű,a kontárok szoktak ilyet használni. Sőt...egy normális körös már nem is használ tipet!
2011. ápr. 7. 14:07
 5/6 A kérdező kommentje:

igen tettem alá.Látom értelmes választ nem nagyon kapok,jobban mondva a kérdésemre választ.de azért köszönöm.

Nem tudom miért nem lehet rá normális választ adni hogy jó vagy sem.

Na mindegy azért köszönöm.

2011. ápr. 7. 15:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért nem mész el rendes körmöshöz, aki szépen megcsinálja a körmödet, és nem neked kéne bajlódni vele.
2011. ápr. 9. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!