Mennyire fájdalmas ha a porcba lövik a fülbevalót?
Porcba egyébként is, ajánlatosabb szúrni, nem lövetni, de sajnos sok helyen nem így teszik.
-Egy kozmetikus-
Én azért kértem, hogy lőjjék, mert ez olcsóbb.
(A kozmetikus feletti válaszoló)
Nem halsz fele, nekem olyan volt mintha belecsíptek volna...
Nem kell félned tőle, először én is meg voltam ijedve tőle, de ez semmi. Sokkal rosszabb,fájdalmasabb, ha pl. görcsöl a hasad, vagy valami más van...
nekem szúrva van. a szúrás nem fájt annyira, de utána két-három hónapig iszonyatosan! majd besz*rtam ha hozzáért valami, az meg csak hiú ábránd, hogy azon az oldalamon aludni tudtam volna ... ráadásul be is gyulladt, pedig rendesen kenegettem. kiszedtem. tervezem, hogy visszarakom, de ha benőtt a lyuk, akkor nem vállalkozok megint rá.
persze szerintem ez egyéneknént változó, van aki érzékeny, van aki kevésbé.
Nekem végig van lőve mindkét fülem, szerintem nem fájdalmas, amikor belövik csak a nyomást érzed. Utána kezd el lüktetni meg sajogni, de ez néhány napig tart. A gyógyulási idő nekem is hónapokba telt, ez idő alatt nem fájt a fülem, csak ha hozzáértek vagy ráfeküdtem. Ha pár nap után úgy tűnik, mintha begyógyult volna a füled, akkor se vedd ki a fülbevalót! Csak forgasd és a fülbevaló kivételével, ha rám hallgatsz, vársz minimum 2 hetet, de akkor se hagyd szabadon a lyukat, legyen benne az orvosi fém, vagy a rendes fülbevalód, különben egy nap alatt beforrhat.
L20
Maga a belövés nem fájdalmas. Csak utána fáj egy kicsit(kivéve amikor belekapsz,mert akk üvölteni lehetne...). Nekem szépen megdagadt,gyönyörű piros is volt.
De annyira nem vészes,el lehet viselni.A szépségért szenvedni kell:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!