Van fül piercinged? (kérdésed túl rövid. )
tegnap lövettem felülre porcba...épphogy éreztem...fáj most picit, de csak akkor, ha hozzáérek, meg persze aludni még nem tudtam rajta...csodálkozom mer amugy nem bírom a fájdalmat, de most egyáltalán nem érzek szinte semmit...egyik ismerösöm mesélte, hogy neki fél éve van már ugyanott és azota se tud a fülén aludni mert fáj neki..na remélem nekem nem tart ilyen soká:D
22L
uccsóóó vagyok..és igen kozmetikusnál csináltattam...semmi gond nem volt és nem hiszem h lesz:) minden rendben:) és lövettem...nem szúrattam...
22L
Szia Kedves Kérdezo!!
Nekem 8darab fulpiercingem van,mind a normál fulbevalo felett.Vagyis 4-4fulenként.Ezek nekem nem nagyon fájtak.
Na de!A porc az már más kérdés.Ott is volt 2 db-om.
és vigyázz vele,hogy hozzáérto ember csinálja,mert ugye hallottál már az akkupunkturárol?!?!?
Az osszes szrvedre az akkupunktura pont a fulben van!!!
Nekem egyik éven nézegette a fulem a nagynénim (o novérke),és hozzátette,hogy van 1-2pontom átlove.
Amikor terhes lettem,a nogyogyász rámnézett és azt mondta,hogy szedjem ki a piercingjeimet meg a fulbevaloimat,mert fennáll a veszély,hogy koraszulésem lesz,ha bennehagyom oket.
Udv.: Bia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!