A műszempillát ithon fel tudom rakni magamnak?
Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 18:07
1/5 anonim válasza:
hát jah, de én inkább legközelebb elmegyek kozmihoz h ő rakja fel, mégiscsak tartósabb lesz mintha magadnak próbálod...
2/5 anonim válasza:
Persze fel, először lehet nem lesz tökéletes, de gyakorolni kell.
3/5 anonim válasza:
Én ahányszor megpróbáltam, mindig az lett a vége, hogy felidegesítettem saját magamat XD
Olyan egyszerűnek látszik, de mégsem az. Be kell kenni azzal a ragasztóval és odanyomogatni. Tudom, hogy ezzel nem mondtam sokat:)
4/5 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=_nJXK5EJEQA a vidi közepe fele rajka fel a csajszi a műszempillát
5/5 anonim válasza:
Én már 3 éve használok műszempillát,eleinte elég gyatrán ment,de ma már egy kozmetikus is megirigyelné:D.Gyakorlat teszi a mestert.Amúgy nagyon sok múlik a ragasztó minőségén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!